کد خبر 281879
۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۹

تا کمتر از یک ماه دیگر؛

سرای محله باغ فردوس آماده بهره‌برداری شهروندان می‌شود

سرای محله باغ فردوس آماده بهره‌برداری شهروندان می‌شود

احداث سرای محله باغ فردوس با هدف توسعه فضاهای فرهنگی، ورزشی و آموزشی مورد نیاز شهروندان تا کمتر از یک ماه دیگر به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش حیات به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک، مجید افشاری معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه گفت: محله باغ فردوس یکی از محلات ۲۷ گانه منطقه یک و تنها محله‌ای بود که ساختمان مناسبی برای فعالیت های سرا نداشت و شهروندان و ساکنان این محله از مدیریت شهری منطقه درخواست احداث مکانی برای ارتقای فعالیت‌های فرهنگی، آموزش، ورزشی و ... را در محله داشتند.

او افزود: بر همین اساس احداث سرای محله باغ فردوس به متراژ یک هزار و ۷۰۰ متر مربع و زیر بنایی در ۵ طبقه در دستور کار قرار گرفت و اکنون در مراحل پایانی است و تا پایان آبان ماه سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

افشاری تصریح کرد: سرای محله دارای کتابخانه، سالن آمفی تئاتر، کلاس و کارگاه‌های آموزشی است و پس از نازک کاری و راه اندازی و تست تاسیسات به بهره برداری خواهد رسید.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha