کد خبر 281235
۱۷ مهر ۱۴۰۴ - ۰۰:۵۳

شهردار منطقه ۱۸ پایتخت خبر داد؛

افزایش ظرفیتهای ناوگان حمل ونقلی با ورود ۶۰ دستگاه تاکسی از ابتدای امسال

افزایش ظرفیتهای ناوگان حمل ونقلی با ورود ۶۰ دستگاه تاکسی از ابتدای امسال

شهردار منطقه ۱۸ تهران گفت : با ورود تعداد ۶۰ دستگاه تاکسی به خطوط مختلف بخش حمل و نقل عمومی، روند خدمات رسانی به شهروندان این بخش از پایتخت سرعت بیشتری به خود گرفت. 

به گزارش حیات به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۸، رضا محمدی با اشاره به این نکته که مدیریت شهری همگام و همسو با نوسازی ناوگان اتوبوسرانی، برای بخش تاکسیرانی نیز برنامه ریزی دارد ، اظهار داشت : در پی بررسی های میدانی مستمر صورت گرفته از میزان استفاده شهروندان از ناوگان حمل ونقل عمومی بویژه تعداد ۱۳ خط تاکسیرانی فعال برای انجام سفرهای درون شهری ، ظرفیت موجود از تعداد ۴۰۰ دستگاه تاکسی به تعداد ۴۶۰ دستگاه تاکسی افزایش یافت تا مدت زمان این حجم از سفرها کاهش یابد.

وی ادامه داد: طی برنامه ریزی انجام شده، خطوط مترو نعمت آباد به مقاصد خیابان شهیدان آقائی، یافت آباد و میدان شهید رجائی، ایستگاه های شاد آباد، یافت آباد، شهرک ولیعصر (عج) و حسینی فردوس به میدان آزادی از این افزایش ظرفیت برخوردار شده و حجم قابل توجهی نیز از پیام های شهروندی به سامانه ۱۳۷ پلاس کاهش یافته است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha