کد خبر 280073
۳۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۷

دستگیری زن جیب‌بر با ۱۵ فقره سرقت در مترو

دستگیری زن جیب‌بر با ۱۵ فقره سرقت در مترو

فرمانده یگان انتظامی مترو تهران از شناسایی و بازداشت زنی خبر داد که با شگرد «زاغ‌زنی» در مترو اقدام به سرقت تلفن همراه و اموال شهروندان می‌کرد.

به گزارش حیات، سرهنگ عباس کرمی راد، فرمانده یگان انتظامی مترو پایتخت بیان داشت: پیرو مراجعه برخی از شهروندان مبنی بر سرقت جیب بری از آنها در مترو، پیگیری موضوع در دستور کار پلیس مترو قرار گرفت.

این مقام انتظامی در ادامه افزود: عوامل انتظامی در نخستین گام با بررسی دوربین‌های مدرابسته و بهره گیری از شیوه‌های نوین پلیسی موفق به شناسایی مشخصات سارق خانم شد در ادامه گشت زنی‌های هدفمند خود را آغاز و سرانجام در یکی از ایستگاه‌های مترو سارق را در حین زاغ زنی یک از شهروندان مشاهده و بلافاصله او را دستگیر کردند.

فرمانده یگان انتظامی مترو پایتخت اضافه کرد: در بررسی‌های اولیه ۴ دستگاه تلفن همراه، ۴۰ قطعه سیمکارت و چندین کارت شناسایی نیز کشف شد و متهم به ۱۵ فقره سرقت مشابه دیگر اعتراف کرد و البته ۷ نفر از شکات این پرونده شناسایی و متهم برای کشف جرایم احتمالی دیگر راهی دستگاه قضائی شد.

سرهنگ عباس کرمی راد به شهروندان توصیه کرد: شهروندان در زمان ورود به مترو مراقب وسایل شخصی خود باشند و همچنین تلفن همراه خود را در معرض دید قرار ندهند زیرا افراد سود جو با سو استفاده از بی توجهی مردم و تحت نظر داشتن آنها به راحتی اموال قیمتی را به سرقت می‌برند.

منبع؛ مشرق

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha