به گزارش حیات، انوشیروان محسنی بندپی در دیدار با نماینده ولیفقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ظرفیتهای ارزشمند این استان در حوزه گردشگری، اظهار کرد: سرمایهگذاری و فعالسازی زیرساختها در کنار رعایت مسائل امنیتی، نیازمند همکاری و تلاش دستگاههای نظارتی و کارشناسان است.
وی بر اهمیت صنعت گردشگری به عنوان محور اصلی توسعه کشور و فرصتهای بینظیر این صنعت در کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد و اعلام داشت رویکرد دولت تمرکز بر جذب سرمایهگذاری، تنوعبخشی و حمایت مالی از پروژههای گردشگری است.
محسنی بندپی، گردشگری را محور اصلی توسعه کشور دانست و گفت: صنعت گردشگری از مهمترین شاخصهای توسعه است، زیرا هم اشتغالزا و ارزآور است.
وی گردشگری را به عنوان محور توسعه کشور یاد کرد و گفت: در سالهای گذشته دولت اهمیت ویژهای به صنعت گردشگری داده است زیرا این صنعت هم اشتغالزا و هم ارزآور است.
محسنی بندپی افزود: در تمامی استانهای کشور بهویژه در مناطق شمالی و غربی، ظرفیتهای فراوان و تنوع اقلیمی وجود دارد که میتواند در توسعه صنعت گردشگری نقشآفرین باشد، فرصتهای گستردهای در حوزه طبیعتگردی، کوهنوردی، گردشگری مذهبی، تاریخی، آبی و تمدنی در انتظار بهرهبرداری است.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تصریح کرد: برای ایجاد انگیزه و شتاب در سرمایهگذاری، سفرهای منظمی به استانها برگزار شده است و نتایج آن را در رشد گردشگری میبینیم به گونهای که شاهد رشد چشمگیر گردشگران هستیم و این نشاندهنده حمایت و نظارت جدی دولت است.
محسنی بندپی خاطرنشان کرد: دسترسی به منابع مالی از جمله اولویتهای توسعه است و تفاهمنامههایی با صندوق توسعه ملی و بانک مرکزی امضا شده است تا تسهیلات و ارز اختصاص یابد و همچنین پروژههای با پیشرفت فیزیکی بیش از 80 درصد از حمایتهای مالی بهرهمند میشوند.
وی در پایان افزود: برای نخستین بار در کنار دستگاههایی مانند کمیته امداد، سازمان میراث فرهنگی و بنیاد برکت توجه ویژهای به کسبوکارهای خرد در حوزه گردشگری، از جمله صنایع دستی، صورت گرفته است و بر اساس قانون برنامه هفتم و بودجه سال 1404، تعهد اشتغال وزارت میراث فرهنگی 79 هزار سهم است که به زودی به ثمر میرسد و توسعه اشتغال در این حوزه سرعت میگیرد.
منبع؛ تسنیم
نظر شما