کد خبر 275700
۴ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۶

نتانیاهو با خفت تسلیم ایران شد

نتانیاهو با خفت تسلیم ایران شد

یک کارشناس اردنی با اشاره به نابودی توهمات رژیم صهیونیستی و شخص نتانیاهو در جنگ با ایران تأکید کرد: رهبری ایران که ابتکار عمل را در منطقه در دست دارد، به‌خوبی توانست سقف‌های خود را در جنگ مشخص و صهیونیست‌ها را تسلیم کند.

به گزارش حیات، به‌دنبال تحمیل شکست خفت‌بار به رژیم صهیونیستی توسط ایران در چارچوب نبرد 12روزه تحت عنوان «عملیات وعده صادق3» که در پاسخ به تجاوز گستاخانه این رژیم علیه کشورمان آغاز شده بود، محافل و کارشناسان مختلف منطقه‌ای و بین‌المللی درحال تحلیل ابعاد مختلف این جنگ و نحوه پایان آن هستند،

در این زمینه، الیاس فاخوری، نویسنده و کارشناس برجسته اردنی در یادداشتی تحت عنوان «اسرائیل رو به نابودی می‌رود» اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر در اولین حمله نظامی که این رژیم به ایران انجام داد، در گفت‌وگو با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که به او قول می‌دهد نظام ایران را تسلیم اسرائیل خواهد کرد!

این نویسنده اردنی افزود: درست است که این حمله شوکه‌کننده بود و ضربه بزرگی در ابتدا به ایران وارد کرد، اما نظام و رهبری این کشور از نتیجه کار اطمینان داشتند و می‌دانستند که به این جنون وحشیانه اسرائیل، در خاک فلسطین اشغالی پایان خواهند داد و نه خاک ایران.

وی ادامه داد: از چند روز قبل صحبت‌ها در مورد بستن تنگه هرمز، باب‌المندب و دریاهای منطقه و هدف قرار دادن پایگاه‌ها و ناوگان‌های آمریکایی و حضور نظامی آمریکا در کل منطقه ـ در همسایگی ایران و حتی در کل غرب آسیا ـ افزایش یافت، همچنین بحث تهدید ایران برای حمله به رآکتور دیمونا و اقداماتی علیه منافع استراتژیک ایالات متحده نیز مطرح شده بود و در بحبوحه ترس اسرائیل از ناتوانی دفاعی خود و خطر انفجار رادیواکتیو، سؤالاتی در مورد سرنوشت کشتیرانی تجاری بین‌المللی در خلیج فارس پس از تجاوز آمریکا به سایت‌های هسته‌ای ایران مطرح گشت.

الیاس فاخوری تصریح کرد: ایران نشان داد که علاوه بر داشتن کارت‌های اقتصادی و نظامی مهم در تحت فشار قرار دادن آمریکا، همچنان اولویت خود را معطوف به تداوم حملات کوبنده علیه رژیم صهیونیستی کرده تا ظرفیت دفاعی این رژیم را بیش از پیش تضعیف کند که موفق هم بود، بنابراین به‌خلاف ادعایی که صهیونیست‌ها داشتند، هزینه این جنگ را اسرائیل و در رأس آن شخص نتانیاهوی جنایتکار پرداختند، نه ایران و نظام آن.

نویسنده مذکور اردنی خاطرنشان کرد: شورای‌عالی امنیت ملی ایران در بیانیه خود درباره تحمیل آتش‌بس به رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بدون کمترین اعتماد به سخنان دشمنان و دست به ماشه آماده پاسخ قاطع و پشیمان‌کننده به هر عمل تجاوزکارانه دشمن خواهند بود.

در ادامه این یادداشت آمده است: آنچه رهبری ایران از طریق تصمیم به پاسخ به تجاوز دشمن صهیونیستی انجام داد، تصویری از رهبری استراتژیک یک ابرقدرت را نشان می‌دهد که به‌تنهایی ابتکار عمل را در منطقه در دست دارد. ایران به‌خوبی توانست این جنگ را مدیریت و سقف‌های آن را تعیین کند؛ تا جایی که این نتانیاهو بود که مجبور شد درخواست آتش‌بس دهد.

منبع؛ تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha