کد خبر 274897
۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۷

تجمع استقلالی‌ها مقابل باشگاه

تجمع استقلالی‌ها مقابل باشگاه

تعدادی از هواداران تیم فوتبال استقلال تهران امروز شنبه مقابل ساختمان این باشگاه دست به تجمع زدند.

به گزارش حیات، پس از تعلل در انتخاب سرمربی جدید و عدم حضور در بازار نقل و انتقالاتی، تعدادی از هواداران تیم فوتبال استقلال تهران امروز شنبه ۱۷ خرداد مقابل ساختمان این باشگاه تجمع کردند و با سر دادن شعارهایی از مدیران این باشگاه انتقاد کردند.

در حالی که پیش از این گفته می‌شد با حضور کلارنس سیدورف (مشاور مدیرعامل باشگاه استقلال) در تهران از سرمربی جدید آبی‌ها هم رونمایی خواهد شد اما او در نشست خبری با اصحاب رسانه به وضوح اعلام کرد که هواداران در معرفی سرمربی جدید عجله نکنند. با این حال روز گذشته محمودرضا بابایی یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال در پیامی در فضای مجازی خطاب به هواداران این تیم نوشت که یک مربی جاه طلب به زودی به عنوان سرمربی استقلال انتخاب می‌شود و آنطور که از باشگاه استقلال خبر می‌رسد، قرار است از سرمربی جدید تا پایان هفته جاری رونمایی شود.

هواداران استقلال در تجمع خود مقابل ساختمان این باشگاه با در دست داشتن پلاکاردهایی علت ناکامی این تیم در فصل بیست و چهارم لیگ برتر را بی کفایتی مدیران باشگاه دانسته بودند. همچنین در ساعات ابتدایی امروز محمد نوری پیشکسوت استقلال هم در ساختمان این باشگاه حضور یافت اما تاکنون خروجی جلسه او مشخص نشده است.

استقلال فصل بیست و چهارم لیگ برتر را با قرارگیری در رده نهم جدول به پایان رساند اما با توجه به قهرمانی در جام حذفی، آبی‌ها جواز حضور در لیگ قهرمانان آسیا ۲ را به دست آوردند.

منبع؛ مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha