به گزارش پایگاه خبری حیات به نقل از صدا و سیما، مراسم بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت آیتالله رئیسی، با حضور جمعی از علما، فعالان انقلابی، دانشجویان و اقشار مختلف مردم در حوزه علمیه عروهالوثقی شهر لاهور مرکز ایالت پنجاب پاکستان برگزار شد.
در این مراسم که به همت تحریک بیداری امت مصطفی با حضور دختر شهید رئیسی به عنوان مهمان ویژه برگزار شد، سخنرانان بر نقش کلیدی شهید رئیسی در ترویج گفتمان مقاومت، حمایت از مظلومان و وفاداری به ولایت فقیه تأکید کردند.
آنان با اشاره به منش اخلاقی، سادهزیستی و روحیه عدالتخواهی آن شهید، او را نه فقط یک رئیسجمهور که نماد زندهای از تفکر انقلاب اسلامی معرفی کردند که فراتر از مرزهای جغرافیایی، الهامبخش حرکتهای مردمی و اسلامی در جهان است.
در بخشهایی از مراسم حاضران با سر دادن شعارهایی چون «لبیک یا خامنهای» و «هیهات منالذله»، بر پیوند فکری خود با آرمانهای انقلاب اسلامی تأکید کردند؛ نشانهای از اینکه یاد آیتالله رئیسی در ذهن بسیاری از شرکتکنندگان نه بهعنوان یک خاطره، بلکه بهمثابه ادامه راهی تلقی میشود که بر پایه وفاداری به رهبری و ایستادگی در برابر فشارهای جهانی استوار است.
در سخنرانیها جایگاه ویژه ملت پاکستان نیز مورد توجه قرار گرفت و بر اشتراکات اعتقادی، تاریخی و معنوی مردم این کشور با ملت ایران تأکید شد.
سخنرانان انتخاب نام «پاکستان» را بهعنوان سرزمین مردان و زنان پاک، نشانهای از طهارت اعتقادی این ملت دانستند که آن را مستعد پذیرش و همافزایی با پیام انقلاب اسلامی کرده است.
همچنین در مراسم دیگری تحت عنوان «روز تکریم شهدا» به همت آکادمی قرآن و اهلبیت پاکستان برگزار شد نیز علاقه مندان به انقلاب اسلامی ایران و حامیان جبهه مقاومت یاد و مقام شهید آیتالله رئیسی را به شکلی باشکوه با حضور گستردهای از اقشار مختلف مردم گرامی داشتند.
در این مراسم سخنرانان با بیان نکات مهم درباره جایگاه شهید رئیسی در میان جریان مقاومت و انقلاب اسلامی، بر ضرورت استمرار راه آنان تاکید کرده و اهمیت حفظ و انتقال این میراث به نسلهای آینده را برجسته ساختند.
اصغر مسعودی مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور، در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره آیتالله رئیسی تاکید کرد که راه و مسیر این شهید بزرگوار نمادی از مقاومت، ایستادگی و وفاداری به ارزشهای انقلاب اسلامی است.
وی افزود: شهید رئیسی فراتر از یک سیاستمدار، نمایندهای از اراده ملتهای مظلوم و حامی حقوق مستضعفان در سراسر جهان بود
مسئول خانه فرهنگ ایران ضمن اشاره به روابط عمیق فرهنگی و دینی میان ایران و پاکستان بر ضرورت حفظ و تقویت این پیوندها تاکید کرد و اظهار داشت: برنامههای فرهنگی مانند این بزرگداشت، نقش مهمی در ارتقاء فهم مشترک و همبستگی امت اسلامی دارند.
انتهای پیام/
نظر شما