کد خبر 274296
۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵

گام جدید بنیاد شهید برای بهبود خدمت‌رسانی به ایثارگران

گام جدید بنیاد شهید برای بهبود خدمت‌رسانی به ایثارگران

آئین بهره‌برداری از پروژه زیرساخت ابر اختصاصی مرکز داده و خدمات امنیت سایبری بنیاد رونمایی شد.

به گزارش پایگاه خبری حیات، پروژه زیرساخت ابر اختصاصی مرکز داده و خدمات امنیت سایبری بنیاد به منظور بهبود خدمات رسانی به ایثارگران با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

آئین آغاز بهره‌برداری از پروژه زیرساخت ابر اختصاصی مرکز داده و خدمات امنیت سایبری بنیاد شهید و امور ایثارگران با مشارکت سازمان فناوری، اطلاعات ایران، شرکت مخابرات ایران امروز دوشنبه ۵ خردادماه در سالن اجتماعات بنیاد برگزار شد.

این آیین به منظور رونمایی از پروژه زیرساخت ابراختصاصی مرکز داده و خدمات امنیت سایبری بنیاد شهید و امور ایثارگران با استفاده از امکانات و شبکه امن "نورنتا" با هدف بهبود خدمات رسانی به ایثارگران با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، نماینده ولی فقیه در بنیاد، معاون توسعه مدیریت و منابع، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان پدافند غیرعامل و همچنین اصحاب رسانه برگزار شد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha