کد خبر 274282
۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۸

حماس ۴۰ هزار نیروی رزمی در نوار غزه در اختیار دارد

حماس ۴۰ هزار نیروی رزمی در نوار غزه در اختیار دارد

روزنامه صهیونیستی هاآرتص به نقل از منابعی در ارتش رژیم اشغالگر اعلام کرد: حماس همچنان حدود ۴۰ هزار نیروی رزمی در نوار غزه در اختیار دارد.

به گزارش حیات، مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین نوشت؛ روزنامه صهیونیستی هاآرتص به نقل از منابعی در ارتش رژیم اشغالگر اعلام کرد ارزیابی‌های ما حاکی از آن است که حدود ۷۰۰ هزار فلسطینی در منطقه المواصی در جنوب نوار غزه حضور دارند و تمرکز ما بر ۳۵۰ هزار فلسطینی موجود در اردوگاه‌های مرکزی نوار غزه است. علاوه بر آن ارزیابی‌های ما حاکی از آن است که حدود یک میلیون نفر از مردم غزه هم اکنون در مناطق شمالی این منطقه حضور دارند.

بر اساس این گزارش، هاآرتص اذعان کرد: اسرائیل با مشکلاتی برای تشریح چگونگی ادامه جنگ در صورت ادامه تسلط حماس بر نوار غزه و تأثیرات آن بر زندگی اسرا مواجه شده است. ارزیابی‌ها بیانگر آن است که حماس همچنان حدود ۴۰ هزار نیروی رزمی در نوار غزه در اختیار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha