کد خبر 274161
۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸

عملیات ضد صهیونیستی در قلب آمریکا + فیلم

عملیات ضد صهیونیستی در قلب آمریکا + فیلم

در یک عملیات ضد صهیونیستی در قلب آمریکا دو کارمند سفارت رژیم صهیونیستی کشته شدند.

به گزارش خبرنگار بین الملل پایگاه خبری حیات، در پی تیراندازی در نزدیکی یک ساختمان پلیس فدرال در واشنگتن دی سی دو نفر از وابستگان دیپلماتیک سفارت رژیم صهیونیستی در آمریکا که یک مرد و یک زن بودند، کشته شدند.

این عملیات تیراندازی در اطراف ساختمان موزه مرکزی یهودیان در واشنگتن که میزبان برنامه‌ای در مورد اقلیت‌های جنسی بود، رخ داده است.

در این حادثه حداقل چهار نفر زخمی شدند.

رویترز نوشته است که مظنون حمله و تیراندازی به کارکنان سفارت رژیم صهیونیستی در واشنگتن، در نزدیکی دفتر میدانی اف‌بی‌آی، بازداشت شده است.

حادثه در منطقه‌ای رخ داده که بسیاری از ساختمان‌های دولتی از جمله دفتر میدانی اداره تحقیقات فدرال(اف‌بی‌آی) واشنگتن در آن واقع شده است.

ویدئویی از لحظه بازداشت الیاس رودریگز مظنون ۳۰ ساله حادثه تیراندازی مقابل موزه یهود واشنگتن دی.سی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که رودریگز در حالیکه پلیس او را بازداشت می‌کند، فریاد می‌زند «فلسطین را آزاد کنید».

مقامات آمریکا در حال جستجو برای مظنونین احتمالی دیگر بوده و تدابیر امنیتی ساختمان‌های دیپلماتیک و مراکز یهودی در سراسر واشنگتن را تشدید کرده‌اند.

وزیر امنیت داخلی آمریکا تأیید کرد که دو تن از کارکنان سفارت رژیم صهیونیستی در این حادثه تیراندازی کشته شدند.

رئیس‌جمهور آمریکا در واکنش به کشته شدن دو کارمند سفارت رژیم صهیونیستی در واشنگتن دی سی گفت تیراندازی در دی سی بدیهی است که مبتنی بر یهودستیزی است و نفرت در ایالات متحده جایی ندارد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha