کد خبر 274001
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۵

ترامپ، پوتین را «مرد خوبی» خواند

ترامپ، پوتین را «مرد خوبی» خواند

رئیس جمهور آمریکا پس از تماس تلفنی که با همتای روس خود داشت، پوتین را مرد خوبی توصیف کرد.

به گزارش پایگاه خبری حیات، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، پس از تماس تلفنی روز دوشنبه بین ولادیمیر پوتین، همتای روس خود برای گفت‌وگو در مورد حل و فصل جنگ اوکراین، او را «آدم خوبی» توصیف کرد.

ترامپ در ضیافت شامی که برای هیئت امنای مرکز هنرهای نمایشی جان اف کندی برگزار شد، گفت: «من گفتگوی کوتاهی با مرد خوبی به نام پوتین داشتم. ما در واقع گفتگوی خوبی داشتیم و پیشرفت‌هایی حاصل شد.»

در همین زمینه، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، گفتگوی تلفنی خود با دونالد ترامپ، همتای آمریکایی خود را «پرمعنا، صریح و بسیار مفید» توصیف و اعلام کرد که این گفت‌وگو بیش از دو ساعت طول کشیده است. او از ترامپ به خاطر مشارکت ایالات متحده در از سرگیری مذاکرات مستقیم بین روسیه و اوکراین قدردانی کرد.

رئیس جمهور روسیه و همتای آمریکایی او پیش از این نیز دو تماس تلفنی برقرار کردند. در ۱۲ فوریه گذشته نیز رئیس جمهور پوتین با همتای آمریکایی خود در مورد مسئله اوکراین و همچنین مشکلات انباشته شده در روابط بین دو کشور گفت‌وگو کرد. دو رئیس جمهور توافق کردند که به تماس‌ها، از جمله سازماندهی دیدارهای شخصی، ادامه دهند.

همچنین در ۱۸ مارس گذشته هم یک تماس تلفنی برقرار شد که طی آن مسائل مربوط به حل و فصل در اوکراین و خاورمیانه و همچنین روابط دوجانبه مورد بحث قرار گرفت.

منبع: اسپوتنیک

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha