کد خبر 273419
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۰

ارز واردات خودروی جانبازان تامین می شود

ارز  واردات خودروی جانبازان تامین می شود

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس پیگیر تسهیل واردات خودروهای جانبازان است، گفت: در جلسه‌ای با حضور رئیس بانک مرکزی مقرر شد ارز موردنیاز به این منظور اختصاص یابد.

به گزارش پایگاه خبری حیات محمدصالح جوکار در گفت‌وگو با تسنیم، درباره وضعیت واردات خودروهای جانبازان، اظهار کرد: بنده به‌عنوان نماینده مجلس از بعد نظارتی به‌همراه نایب‌رئیس مجلس و فراکسیون ایثارگران قوه مقننه این موضوع را دنبال کردیم که با پیگیری و مکاتبات انجام‌شده جهت تسهیل واردات خودروی ایثارگران، موضوع تخصیص ارز برای واردات خودروی ایثارگران، وارد مرحله اجرایی شد.

وی با اشاره به جلسه‌ای با حضور نایب‌رئیس مجلس و رئیس بانک مرکزی، افزود: در جلسه‌ای با حضور بنده، نیکزاد نایب‌رئیس دوم مجلس و فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی، بانک مرکزی در اقدامی، ارز موردنیاز برای واردات خودروی ویژه جانبازان بالای 50 درصد را تخصیص داد.

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس با تأکید بر اینکه این اقدام مهم در راستای تکریم ایثارگران و تسهیل شرایط برای آنها صورت گرفت، گفت: این اقدام در راستای اجرای جزء 10 بند ث تبصره 13 قانون بودجه کشور و با هدف تسهیل فرآیند واردات خودرو برای جانبازان صورت گرفته است.

جوکار ادامه داد: طبق این تخصیص مقرر شد که در مرحله اول مبلغ 250 میلیون یورو برای واردات خودروی ایثارگران تخصیص یابد، همچنین در مرحله دوم نیز تا سقف 300 میلیون یورو ارز به این منظور اختصاص می‌یابد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha