کد خبر 273310
۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۰

حمل آب زمزم برای زائران حج ۱۴۰۴ ممنوع است

حمل آب زمزم برای زائران حج ۱۴۰۴ ممنوع است

مدیرعامل ایران ایر با اشاره به ممنوعیت حمل آب زمزم برای زائران حج ۱۴۰۴ گفت: بیش از ۷۲ هزار زائر از ۲۲ نقطه کشور به جده، مدینه و طائف منتقل خواهند شد.

به گزارش پایگاه خبری حیات ، «حسین خانلری» مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در حاشیه آیین بدرقه زائران حج 1404 در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: ایران‌ایر مفتخر است عملیات حج 1404 را با استفاده از 12 فروند هواپیمای پهن‌پیکر به انجام برساند.

وی ادامه داد: از این تعداد، 10 فروند هواپیمای عملیاتی و 2 فروند هواپیمای رزرو برای انجام این مأموریت در نظر گرفته شده‌ است.

وی افزود: بیش از 72 هزار زائر توسط هما به سرزمین وحی اعزام خواهند شد. حدود 80 درصد از کل پروازهای حج امسال را ایران‌ایر و 20 درصد را فلای‌ناس برعهده خواهد داشت.

وی با اشاره به مسیرهای پروازی یادآور شد: از 22 نقطه در داخل کشور اعزام زائران به مقاصد جده، مدینه و طائف در عربستان سعودی انجام می‌شود. در کشور عربستان نیز فرودگاه‌های مدینه و جده مبدأ پروازها خواهند بود.

مدیرعامل ایران‌ایر با بیان اینکه در مجموع 604 پرواز رفت‌وبرگشت برای عملیات حج برنامه‌ریزی شده، ادامه داد: عملیات رفت از 13 اردیبهشت تا 11 خرداد و عملیات برگشت از 22 خرداد تا 11 تیرماه انجام خواهد شد. شهر طائف نیز به‌تازگی به فهرست مقاصد پروازی افزوده شده است.

خانلری با تأکید بر رعایت نکات ایمنی و دستورالعمل‌های پروازی از سوی زائران گفت: برای رفاه حجاج، تحویل چمدان و بار آنان 48 ساعت پیش از پرواز انجام و در مقصد نهایی به آنها تحویل می‌شود.

وی با اشاره به مسئله مربوط به حمل آب زمزم توسط زائران حج گفت: طی هماهنگی صورت‌گرفته با عربستان، حمل آب زمزم به‌صورت انفرادی برای زائران ممنوع بوده و ایران‌ایر مسئولیت حمل و تحویل آب زمزم به زائران را برعهده خواهد داشت. از زائران عزیز می‌خواهیم همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند.

منبع؛ تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha