به گزارش پایگاه خبری حیات، نامدار عبداللهیان معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران روز چهارشنبه در آیین تکریم و معرفی سرپرست بنیاد شهید استان اصفهان اظهار داشت: اصلاح و بازنگری در قوانین ایثارگری طبق برنامه هفتم توسعه در دستور کار قرار گرفته است و مراحل آن بخوبی پیش میرود. فرایند آسیبشناسی این قوانین شروع شده است و نقاط ضعف و قوت آن مشخص خواهد شد.
وی تاکید کرد: برخی از قوانین ایثارگری با ناترازی منابع و مصارف و ایرادهای جدی مواجه است که رفع این موارد در اولویت قرار دارد.
عبداللهیان افزود: این طرح که پس از نظرسنجیهای انجام شده در زیرمجموعههای مختلف بنیاد شهید تدوین میشود بر توزیع عادلانه، حذف آیین نامههای زائد و تدوین شیوهنامههای تحول آفرین متمرکز است.
وی با بیاناینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران یک نهاد مهم در جمهوری اسلامی است، افزود: این نهاد سهم بسزایی در حفظ و تداوم ارزشهای انقلاب و دفاع مقدس و همچنین پاسداشت رشادتها و فداکاریهای شهدا ، ایثارگران و خانوادههای آنها ایفاء میکند.
سرپرست جدید اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان نیز در این آیین گفت: دغدغه ما این است که انتظارات جامعه ایثارگری به نحو شایسته محقق شود و در این زمینه از ظرفیت نیروهای متخصص و تحصیلکرده سازمان نیز بهره میبریم.
مسعود نیکبخت افزود: اصلاح فرایندها و زیرساختهای فناورانه نیز در اولویت راهبردهای ما قرار میگیرد.
در این آیین از تلاشهای محمد انصاریپور رییس پیشین بنیاد شهید و امور ایثارگران اصفهان قدردانی و مسعود نیکبخت بهعنوان سرپرست این نهاد منصوب شد.
به گزارش ایرنا، قانون حمایت از ایثارگران، اواخر سال گذشته تجمیع، اصلاح و به دولت تقدیم شد.
قانونگذار در احکام برنامه توسعه هفتم، امکان تجمیع و اصلاح قانون جامع حمایت از ایثارگران را فراهم کرده و از سال گذشته کارگروه ویژهای با حضور معاونان و مدیران بنیاد شهید و نمایندگان تشکلهای شاهد و ایثارگر در این پیوند تشکیل شده است.
یک سوم جمعیت پنج میلیون و ۵۰۰ هزار نفری استان اصفهان را خانوادههای شهدا و ایثارگران تشکیل میدهند.
استان اصفهان نزدیک به ۲۴ هزار شهید و حدود ۵۰ هزار جانباز تقدیم انقلاب کرده است و سه هزار و ۵۰۰ آزاده سرافراز دارد.
بر اساس بند(ت) ماده ۳۱ برنامه هفتم توسعه، با توجه به شان و منزلت خانواده معظم شهدا و ایثارگران و ضرورت توسعه خدمترسانی به ایشان، دولت مکلف است از طریق مراجع ذیربط و با هدف تقویت عدالت و حمایت هدفمند، ارتقای اثربخشی و افزایش رضایتمندی جامعه هدف در ارائه خدمات، اقدام قانونی لازم را جهت اصلاح و تجمیع کلیه قوانین و مقررات موجود در حوزه خدماترسانی به ایثارگران از جمله قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران مصوب ۱۳۸۶/۰۴/۰۳، قانون حالت اشتغال مستخدمین شهید، جانباز ازکارافتاده و مفقودالاثر انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی مصوب ۱۳۷۶/۰۲/۳۰، قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی جانبازان انقلاب اسلامی مصوب ۱۳۷۴/۰۳/۳۱ تا پایان سال اول برنامه با رعایت ترتیبات قانونی بعمل آورد.
انتهای پیام/
نظر شما