کد خبر 272013
۲۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۷

گزارش کامل از مراسم سالگرد شهید صیاد شیرازی

گزارش کامل از مراسم سالگرد شهید صیاد شیرازی

مراسم سالگرد شهادت شهید صیاد شیرازی امروز برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری حیات، بیست و ششمین سالگرد مراسم بزرگداشت شهادت سپهبد صیاد شیرازی امروز پنجشنبه  در مسجد امام خمینی (ره) ستادکل نیروهای مسلح برگزار شد.

در این مراسم سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح، حجت‌الاسلام سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات، امیر سرلشکر «سید عبدالرحیم موسوی» فرمانده کل ارتش، سردار سرلشکر «حسین سلامی» فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، امیر دریادار «حبیب‌الله سیاری» معاون هماهنگ‌کننده ارتش،فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت، امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیرو زمینی ارتش، امیر سرتیپ «محمد اکرمی‌نیا» معاون هماهنگ کننده سازمان عقیدتی سیاسی آجا و امیر سرتیپ «محمد محمودی» معاون اجرایی ارتش، حضور داشتند.

همچنین امیر سرتیپ «سید حسام هاشمی» جانشین رئیس هیئت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی، امیر سرتیپ خلبان «حمید واحدی» فرمانده نیروی هوایی ارتش، امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیرو زمینی ارتش، امیر سرتیپ «محمد یوسفی خوش‌قلب» معاون هماهنگ‌کننده نیروی پدافند هوایی ارتش، و «مهدی صیاد شیرازی» فرزند شهید علی صیاد شیرازی و جمعی از مقامات لشکری و کشوری از دیگر مسئولانی بودند که در مراسم بزرگداشت شهید علی صیاد شیرازی حضور یافتند.

دریادار سیاری: شهید صیاد شیرازی برای نخستین بار مسئولیت اتحاد نیروها را به دوش کشید


امیر دریادار حبیب‌الله سیاری در حاشیه این مراسم گفت: ابعاد شخصیتی شهید صیاد شیرازی بسیار گسترده و پیچیده است. اگر بخواهیم در یک جمله بگویم که شهید صیاد را چگونه می‌شناسم، ممکن نیست، اما می‌توان گفت که او یک الگوست. این الگو دارای ابعاد، مؤلفه‌ها و شاخص‌هایی است که باید به تمامی آنها پرداخته شود. 

وی ادامه داد: نقش شهید صیاد شیرازی در پیروزی انقلاب اسلامی قابل تأمل است. در زمان پیروزی انقلاب، هنگامی که شهید صیادی به عنوان سروان در مرکز آموزش خدمت می‌کرد، نقش بسزایی در این پیروزی ایفا نمود و با چه افرادی در ارتباط بود و چه اقدامات مؤثری انجام داده است. این یک بعد از شخصیت اوست که اگر باز شود، مطالب بسیار زیادی را دربر خواهد گرفت. اگر به ناآرامی‌هایی که عناصر ضد انقلاب پس از پیروزی انقلاب در گوشه و کنار کشور به وجود آوردند، نگاهی کنیم، متوجه خواهیم شد که شهید صیاد یکی از نخستین افرادی بود که در صحنه حضور پیدا کرد و چگونه با عناصر منافق مقابله کرد. او توانست امنیت و آسایش را برای مردم در آن مناطق به ارمغان آورد که این خود یک بعد دیگر از شخصیت اوست.

وی گفت: علاوه بر این، می‌توان به نقش شهید صیاد در دوران دفاع مقدس اشاره کرد. مسئولیت‌هایی که او در این زمان بر عهده داشت، جایگاه ویژه‌ای دارد. نحوه فرماندهی و مدیریت او به ویژه در عملیات‌هایی مانند فتح‌المبین و بیت‌المقدس، قابل ذکر و بحث و گفت‌وگو است.

دریادار سیاری گفت: نقش شهید صیاد شیرازی در ایجاد اتحاد میان نیروها نیز بسیار حائز اهمیت است. او نخستین کسی بود که به این کار دامن زد، زیرا اتحاد و انسجام رمز پیروزی ما در دوران دفاع مقدس بود. شهید صیاد با دلیرمندی و شجاعت، بار این مسئولیت را بر دوش کشید و بوسه رهبر معظم انقلاب اسلامی بر تابوت شهید صیاد شیرازی معنایی عمیق و معنوی را منتقل کرد.  اگر ویژگی‌های شخصیت شهید صیاد را در ابعاد مختلف تبیین کنیم و در قالب کتابی برای نسل فعلی و آینده ارائه دهیم، آیندگان می‌توانند از این الگو بهره‌برداری لازم را داشته باشند و بدانند که چنین شخصیت‌هایی در کشور ما وجود داشته‌اند که توانسته‌اند از انقلاب و تمامیت ارضی کشور دفاع کنند.

سرلشکر باقری: بن‌بست‌شکنی از ویژگی‌های شهید صیاد شیرازی بود

سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح نیز اظهار داشت: شهید صیاد شیرازی، از بزرگان و فرماندهان موفق دوران دفاع مقدس است و یاد و خاطرات بسیار ارزشمندی از این همرزم و فرمانده عزیز در ذهن‌ها باقی مانده است.

وی افزود: از ویژگی‌های ارزشمند این بزرگوار می‌توان به تاکید و تکیه بر وحدت نیروهای مسلح و توکل بی‌نظیر به قدرت خداوند و موفقیت رزمندگان اسلام اشاره کرد. بن‌بست‌شکنی از ویژگی‌های برجسته او بود.

سرلشکر باقری تاکید کرد: شهید صیاد شیرازی فردی متواضع، سخت‌کوش، توانمند و خوش‌فکر در دوران دفاع مقدس بود و پس از آن در مسئولیت‌هایی که عهده‌دار بود، خوش درخشید و سرانجام با شهادت که پاداش مردان خداست، به محضر پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار (ص) شرفیاب شد.

وی خاطرنشان کرد: ارتشیان عزیز ما، همه رزمندگان و همرزمان، راه این بزرگوار را به خوبی ادامه می‌دهند.

سردار سلامی: شخصیت شهید صیاد شیرازی به عنوان الگوی فرماندهان شناخته می‌شد

همچنین سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: شهید صیاد را می‌شناختم، البته نه به اندازه‌ای که شخصیت او بزرگ بود؛ بلکه به اندازه خودم. او یک فرمانده کامل بود، هم در وارستگی معنوی، هم در اخلاق، معرفت و ادب. همچنین، او دارای روحیه‌ای بسیار شجاع، با اعتماد به نفس کامل و اهل ایثار و گذشت بود و در عین حال، فردی تدبیرگر و دارای نبوغ نظامی بسیار بالا بود.

وی گفت: این شهید بزرگوار مدارج فرماندهی را به سرعت طی کرد و می توانست بزرگ‌ترین سازمان‌های نظامی را به‌راستی هدایت و رهبری کند. او شخصیتی ممتاز بود که از انسجام فکری و ابعاد اخلاقی برخوردار بود و به‌عنوان یک فرمانده الگو برای تمامی فرماندهان در نیروهای مسلح شناخته می‌شد. در نهایت، او به فیض الهی و شهادت که شایستگی آن را داشت، نائل آمد.

تصویری از حضور رهبر انقلاب در کنار پیکر شهید صیاد شیرازی

گزارش کامل از مراسم سالگرد شهید صیاد شیرازی

مدیر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نزاجا: شهید صیاد شیرازی اسوه اخلاص، ایثار، وفاداری و عشق است

همچنین سرهنگ «محسن صادق‌نیا» مدیر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیروی زمینی ارتش و رئیس هیئت ورزش کل ارتش در مراسم بزرگداشت بیست و ششمین سالگرد شهادت شهید سپهبد علی صیاد شیرازی که عصر امروز (پنجشنبه) در امام زاده علی اکبر چیذر برگزار شد، اظهار داشت: نیروی زمینی ارتش و فرماندهی این نیرو بر این باور است که همواره خود را پشتیبان و حامی افکار، قلم‌ها و قدم‌هایی بداند که خالصانه و مخلصانه با رسالت زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهیدان لحظه‌ای از تلاش شبانه روزی دست برنداشته‌اند.

سرهنگ صادق نیا در ادامه به بخشی از اقدامات نیروی زمینی ارتش در زمینه ترویج سبک زندگی و سیره شهید صیادشیرازی اشاره کرد و گفت: نام گذاری بیش از ۵۰۰ ساختمان، معبر و خیابان در سطح کشور به نام شهید صیاد شیرازی، تولید کتاب صوتی صِید و صیاد با استفاده از گویند شهیر، حمایت از تولید فیلم سینمایی صیاد و آغاز اکران عمومی آن در همین ایام در سینماهای سراسر کشور از جمله برنامه نیروی زمینی ارتش است.

وی برگزاری مراسم بیست و ششمین سالگرد شهادت شهید در کلیه‌ی استان‌ها و شهرستان‌ها در سطح کشور با محوریت قرارگاه‌ها و یگان‌های تابعه‌ی نزاجا، ساخت سردیس شهید صیاد شیرازی جهت نصب در اماکن عمومی و برنامه ریزی جهت ساخت خانه موزه شهید صیاد شیرازی در موزه دفاع مقدس نزاجا، تولید و انتشار بیش از ۶۰۰ کلیپ، پادکست و عکس نوشته با موضوع صیادشناسی در فضای مجازی و تألیف و ترجمه کتاب با عناوین مختلف با موضوع شهید صیاد را از دیگر برنامه‌های نیروی زمینی ارتش در زمینه ترویج سبک زندگی و سیره زندگی شهید صیاد شیرازی برشمرد.

مدیر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیروی زمینی ارتش افزود:، اما ۲۱ فروردین سالروز شهادت امیری ست کـه به حق اسوه اخلاص، ایثار، وفاداری و عشق است؛ امیر سپهبد علی صیاد شیرازی.

سرهنگ صادق نیا گفت: امروز، روزی است که علی صیاد شیرازی که بیست سال از عمر با برکت خویش را در پی صید گوهر گران بهای شهادت، دشمن و دَمَن و شرق و غرب کشور؛ از پاوه تا چزابه و فاو را طی کرده بود، سرانجام در کمند زلف یار گرفتار آمد و جام عشق لایزال الهی را مستانه سرکشید و با تیغ کین منافقین کوردل، با خون خود وضو ساخت و با تن پوشی از یاس و ارغوان به دیدار معبودش پای در محفل یاران قدسی اش، نهاد و روح بلند و نفس مطمئن اوبه بیکران ملکوت پرکشید.

وی افزود: این مجاهد عارف، امیر شجاع و دلاور ارتش پرافتخار جمهوری اسلامی ایران، نمونه بارز شرف و غیرت ایرانی و اسلامی است که در طریق عزت و سربلندی اسلام و ولایت، هستی خود را نثار کرد.

سرهنگ صادق نیا یادآور شد: شهید صیاد شیرازی، در قسمتی از وصیت نامه اش، چنین نوشته است: پروردگارا! رفتن در دست توست. من نمی‌دانم چه موقع خواهم رفت ولی میدانم که از تــو بایــد بـخـــواهـم مــرا در رکاب امام زمانم قرار دهی و آنقدر با دشمنان قسم خورده‌ی دینت بجنگم تا به فیض شهادت برسم. خداوندا! ایــن تــو هستی که قلبم را مالامال از عشق به راهت، اسلامت، نظامت و ولایتت قرار دادی. خدایا! تو خود میدانی که همواره آماده بوده‌ام آنچه را تـــو خــود بــه مــن دادی در راه عشقی که به راهت دارم نثار کنم.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha