به گزارش پایگاه خبری حیات، آنا نوشت: وضعیت این روزهای غزه و ادامه جنایات رژیم صهیونیستی پس از نقض آتش بس، بار دیگر نگاههای زیادی را به سمت خود جلب کرد، اما این بار و برخلاف موج رسانهای سال گذشته که بسیاری از هنرمندان و سلبریتیها نیز به آن اضافه شدند، خبری از توجهی به نسل کشی در غزه نمیشود.
طبق گزارشهای رسمی اسرائیل در هفتههای اخیر و پس از شکستن آتش بس هزاران نفر از مردم مظلوم غزه را به شهادت رسانده که بیش از ۳۰۰ نفر آنها کودکان بی گناه هستند، کودکانی که تمام آرزوهایشان و آیندهای برای خود متصور بودند، با شلیک یک موشک از بین رفت.
در حملات اخیر به غزه در طول هرروز به طور متوسط ۱۰۰ کودک شهید یا زخمی شدند، آماری که نشان میدهد حجم جنایات رژیم کودکش اسرائیل تا چه میزان وحشتناک است و با این وجود جامعه جهانی درخصوص این نسل کشی علنی سیاست سکوت را در پیش گرفته است.
در این میان نقش سلبریتیهای دنیای هنر به عنوان افراد تاثیرگذار بسیار قابل توجه است، در سال گذشته و پس از شدت گرفتن حملات وحشیانه اسرائیل علیه مردم غزه، موجی جهانی برعلیه رژیم صهیونیستی شکل گرفت و بسیاری از هنرمندان مطرح در سراسر دنیا با راهاندازی کمپینهای مجازی و حقیقی، تلاش کردند صدای مردم مظلوم فلسطین باشند، اما این بار و پس از شکستن آتش بس و از سر گرفتن کشتار کودکان، کمتر کسی از هنرمندان نسبت به این فجایع واکنش نشان داده است.
با یک سرچ ساده در رسانههای معتبر خارجی (به ویژه سایتهایی که به طور تخصصی در حوزه هنر و زندگی هنرمندان فعالیت میکنند) میتوان متوجه شد که مسئله «غزه» در این سایتها چند ماهی است که کمرنگ شده است، همانطور که هنرمندان مطرح نیز دیگر به این ماجرا ورود نمیکنند و گویا این بار تصمیم گرفتند چشمانشان را بر روی جنایتهای ضدانسانی اسرائیل ببندند.
البته این مسئله صرفا به هنرمندان خارجی مربوط نمیشود، سلبریتیها و آرتیستهای ایرانی هم برخلاف سال گذشته که حضور موثری در موجسازیهای مجازی علیه رژیم صهیونیستی داشتند، در روزهای اخیر سیاست سکوت را در پیش گرفتند و حتی در حد یک عکس و متن ساده نیز نسبت به این کشتار وحشتناک معترض نشدند. کاش هنرمندان بدانند حضور آنها در میدان و دفاع از مظلوم میتواند باعث بیشتر دیده شدن این قبیل جنایات شود، مثل اتفاقی که پیش از رخ داده و میزان اثرگذاری این حضورها قبلاً سنجیده شده است.
از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به غزه، بیش از ۱۷۰۰۰ کودک کشته شدند، در این میان چهرههای شناخته شده هنری در سراسر دنیا، جزو معدود افرادی هستند که میتوانند جریانساز باشند و موجهایی ایجاد کنند که جامعه جهانی را با خود همراه کرده و در ادامه مسیر را برای کمک به مردم مظلوم غزه هموار کنند. اگرچه در هفتههای اخیر معدود هنرمندانی در جنوب شرقی آسیا (بنگلادش) پا به میدان گذاشتند و به عنوان پرچمداران تظاهرات ضد اسرائیلی در میدان حضور داشتند، اما این قبیل حرکات اعتراضی باید بسیار بیشتر از این باشد تا بتوان به تاثیرگذاری آن امیدوار بود.
پر بیراه نیست اگر بگوییم امروز چشم امید تمام کودکان فلسطینی به دست آزادیخواهان سراسر دنیاست، کسانی که میتوانند با اعتراضهای میدانی و مجازی، فشار بر رژیم صهیونیستی را چند برابر کنند تا این رژیم عقبنشینی کند، دست از کودککشی بردارد و اجازه دهد سازمانهای بینالمللی کمکهای خود را به اهالی غزه برسانند.
انتهای پیام/
نظر شما