کد خبر 270950
۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۸

وزیر آموزش و پرورش در مراسم  آغاز سال تحصیلی تاکید کرد؛

نماز؛ تنها نقطه اتصال ما به خداوند است 

نماز؛ تنها نقطه اتصال ما به خداوند است 

وزیر آموزش و پرورش در مراسم آغاز سال تحصیلی گفت: نماز تنها نقطه اتصال ما به خداوند است لذا باید دغدغه اقامه نماز را در اول وقت و به جماعت در تمام  شرایط داشته باشیم. 

به گزارش خبرنگار اجتماعی حیات؛ علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش ظهر امروز در مراسم آغاز سال تحصیلی با حضور در دبیرستان پسرانه امام عصر(عج) در منطقه ۱۲ تهران پس از اقامه نماز ظهر بیان کرد: تشکر میکنم از فضای خوب این مدرسه که کاملا مشهود است که این مدرسه متفاوت است و این به نوع نگاه مدیر و فضای تربیتی و دغدغه مندی مسئولان این مدرسه برمی گردد.  

وی ادامه داد: نه تنها مهمترین ماموریت نظام آموزش و پرورش اقامه نماز نیست بلکه فلسفه کل نظام آفرینش اقامه نماز است  و وقتی به جلوتر نگاه میکنیم میبینیم فلسفه خلقت تمام انبیا اقامه نماز است. 

وزیر آموزش و پرورش افزود: ابتدا و انتهای همه ماموریت های پیامبران الهی نماز است. 

کاظمی به اهمیت نماز در قرآن کریم اشاره کرد و گفت: در آیه ۲۹ سوره فاطر خداوند یک مسیر موفقیت را برای انسان ترسیم کرده است و یکسری راه های میانبری هم قرار داده و اینکه چه رابطه ای بین این راه ها و جهش انسان بسوی تعالی است که انسان را به قله موفقیت می رساند کشف انسان در این مسیر سیر و سلوک است.

وی ادامه داد:  خداوند در قرآن انسان را به تجارت پر سود دعوت میکند و راه آن  قرآن، نماز و انفاق  است که اینها سریعتر انسان را به نقطه تعالی می رساند و بعد خداوند راهکار ارائه می دهد که هر جا به مشکل خوردی از صبر و نماز کمک بگیر. 

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: نگاه ما به نماز فراتر از یک عمل عبادی است ما با نماز میتوانیم هم به خدا نزدیک شویم و هم با خدا حرف بزنیم و هم مسیر پیشرفت و تعالی را طی کنیم. 

علیرضا کاظمی به تاثیر نماز در زندگی دانش آموزان اشاره کرد و تاکید کرد: حتما یکی از کارهایی که باید در آموزش و پرورش به آن توجه کنیم و مجدانه پیگیر باشیم دغدغه توسعه ترویج فرهنگ اقامه نماز است لذا همه مدیران و معلمان باید دغدغه نماز را داشته باشند. 

وی ادامه داد:  کار بسیار سختی در پیش داریم و راه طولانی است و باید برای دانش آموزان ابتدایی برنامه های ویژه ترسیم کنیم و باید معرفت نسبت به نماز را عمق ببخشیم و بتوانیم پاسخگوی سوالات کودکان و نوجوانانمان باشیم.  

او  در پایان گفت: البته که باید در این مسیر از همه ظرفیت ها ، تجربه ها، و اندیشه ها استفاده کنیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha