کد خبر 266349
۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۱

در گفتگو با «حیات» مطرح شد؛

نظر مجلس در مورد اجرا نشدن قانون کسر خدمت سربازی ایثارگری + فیلم

نظر مجلس در مورد اجرا نشدن قانون کسر خدمت سربازی ایثارگری + فیلم

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در خصوص دلایل اجرا نشدن قوانین مربوط به کسر خدمت سربازی ایثارگری از سوی سازمان وظیفه عمومی فراجا توضیح داد.

عباس پاپی‌زاده، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار سیاسی حیات، در پاسخ به این پرسش که علت اجرا نشدن قوانین مربوط به کسر خدمت سربازی ایثارگری از سوی سازمان وظیفه عمومی فراجا چیست؟، گفت: توسط سازمان نظام وظیفه، اینگونه توضیح داد: من در مجلس قبل نبودم و خیلی در جریان جزئیات نیستم ولی چیزی که می‌دانم را توضیح می‌دهم.

وی افزود: خانواده معظم شهدا و ایثارگران، نقش تاریخی و ارزشمندی بر گردن کشور، مردم و همه ما دارند و قطعاً قوانینی هم که در جهت حمایت از خانواده معظم ایثارگران مصوب می‌شود، باید اجرایی شود.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: مجلس هم قوانینی در جهت کسر از خدمت فرزندان ایثارگران مصوب کرده است؛ آنهم برای عزیزانی که ماه‌هایی را در مناطق جنگی و در دفاع مقدس، خدمت کردند.

وی اضافه کرد: این قانون مصوب و ابلاغ شده و قطعاً دستگاه‌های مجری مانند نظام وظیفه باید آن را اجرا کنند اما اینکه چرا اجرا نمی‌کنند، نکته‌ای است که باید بررسی شود.

پاپی‌زاده در ادامه خاطرنشان کرد: ان‌شاءالله ما بتوانیم تمام قوانینی را که در حوزه حمایت از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران مصوب شده، به‌صورت کامل اجرا کنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که فرزندان ایثارگران به چه روشی می‌توانند اعتراض خود را اعلام کنند؟، اظهار کرد: هر جایی از کشور که قانونی اجرا نشده و حق کسی ضایع می‌شود، قانون‌گذار یک ظرفیت خوبی را در کمیسیون اصل ۹۰ پیش‌بینی کرده که هر کس اعتراضی نسبت به اجرای مصوبات دارد، می‌تواند به مجلس و کمیسیون اصل ۹۰ مراجعه کرده و شکایت خودش را اعلام کند.

پاپی‌زاده همچنین گفت: قطعاً کمیسیون اصل ۹۰ هر مقام مسئول را که در این مسیر همکاری نکرده باشد، فراخوانده و علت عدم اجرای این مصوبات را که موجب تضییع حقوق هم‌وطنان و عزیزان خانواده ایثارگر شده، جویا خواهد شد.

انتهای پیام/
خبرنگار: مبینا زرندی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha