کد خبر 266314
۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹

هواشناسی آذربایجان شرقی اعلام کرد:

کاهش دما در آذربایجان شرقی

کاهش دما در آذربایجان شرقی

رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی با اشاره به بارندگی های رگباری شب گذشته در برخی نقاط استان از کاهش سه تا ۶ درجه ای دمای هوای استان خبر داد

به گزارش گروه استانی حیات؛ محمد امیدفر رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی  افزود: از امروز تا بعد از ظهر یکشنبه، گذر امواج تراز میانی جو و شرایط فصلی و محلی ادامه داشته و موجب افزایش ابر، رگبار باران، غرش آذرخش و بروز مه در مناطق مستعد می‌شود.

وی اظهار کرد: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد که از روز دوشنبه تا اواخر هفته به تدریج وضعیت جوی استان پایدار می‌شود.

رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی با بیان در این بازه زمانی شدت بارش‌ها در نیمه شمالی استان بیشتر است، گفت: اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با بروز سیلاب و آبگرفتگی معابر در این مناطق ضروری است.

امیدفر، ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته عجبشیر با ۳۶ درجه و تیکمه داش با ۱۰ درجه سانتی‌گراد بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین شهرهای آذربایجان شرقی بوده و دمای تبریز در گرم‌ترین زمان به ۳۵ درجه و در خنک‌ترین زمان به ۱۸ درجه سانتی‌گراد رسید.

وی با بیان اینکه دمای فعلی تبریز (۸ صبح) ۱۹ درجه بالای صفر است، یادآور شد: دمای این شهر نسبت به روز گذشته در همین ساعت سه درجه سانتی گراد کاهش یافته است.

امید فر گفت: دمای تیکمه داش ۱۰ درجه بالای صفر است که نسبت به روز گذشته ۶ درجه کاهش یافته است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha