کد خبر 265921
۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۲

سرپرست چادرملو در گفتگو با «حیات»:

می‌خواهیم شگفتی ساز فصل جدید باشیم/ از هفته دوم در ورزشگاه خانگی‌مان میزبانی می‌کنیم

می‌خواهیم شگفتی ساز فصل جدید باشیم/ از هفته دوم در ورزشگاه خانگی‌مان میزبانی می‌کنیم

فراز فاطمی، سرپرست تیم فوتبال چادرملو به مردم یزد وعده داد میزبانی این تیم با آماده‌سازی به موقع ورزشگاه خانگی‌شان در همین شهر برگزار خواهد شد.

فراز فاطمی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی حیات در خصوص وضعیت تیم فوتبال چادرملو در آستانه شروع لیگ برتر اظهار کرد: خوشحالیم استان یزد و مردم یزد بعد از سال‌ها یک نماینده در لیگ برتر دارند. خدا را شکر هم تمرینات خوبی را زیر نظر کادر فنی داشتیم و هم هفته به هفته بازیکن مدنظر را با نظر سرمربی تیم سعید اخباری جذب کردیم. هم بازیکنان ایرانی خوبی را گرفتیم و هم بازیکنان خارجی سطح اولی را جذب کردیم و در حال آماده شدن هستیم و در هفته اول نیز بازی سختی مقابل سپاهان در اصفهان داریم که انشاءالله بتوانیم عملکرد خوبی را داشته باشیم.

او درباره وضعیت میزبانی چادرملو در یزد و مشکلات ورزشگاه خانگی این تیم گفت: شرایط میزبانی و آماده‌سازی ورزشگاه ما به خوبی در حال پیشرفت است و جا دارد همین جا از مسئولین محترم تشکر کنم چرا که من به شخصه تصور نمی کردم در این 45 روز ورزشگاه نصیری چنین پیشرفت خوبی داشته باشد. همه تلاش ما این است که از شروع لیگ در یزد میزبانی کنیم ولی اگر هم به بازی هفته دوم که مقابل شمس آذر داریم این ورزشگاه نرسد، قطعاً بعد از تعطیلی که در مسابقات داریم و وقفه‌ای که به خاطر بازی‌های تیم ملی ایجاد می‌شود، در هفته چهارم لیگ برتر این ورزشگاه آماده خواهد شد.

سرپرست تیم فوتبال چادرملو در خصوص اینکه هدف این تیم در فصل پیش رو چیست، توضیح داد: هدفگذاری که باشگاه انجام داده با توجه به اینکه ما تیم تازه صعود کرده به لیگ برتر هستیم، قطعاً در یک، دو سال اول ماندن در لیگ برتر است و اینکه بتوانیم یک فوتبال به روزی را انجام داده و هواداران را خوشحال کنیم و اگر هم شد بتوانیم شگفتی ساز باشیم. قطعاً برای سال‌های آینده هدف‌گذاری‌های جدی‌تری هم داریم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha