کد خبر 265446
۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۹

۳ نفر از مسئولان شهرداری ایذه بازداشت شدند

۳ نفر از مسئولان شهرداری ایذه بازداشت شدند

دادستان عمومی و انقلاب ایذه گفت: پیرو رسیدگی به پرونده فساد مالی در شهرداری ایذه، سه نفر از مسئولان وقت و فعلی این شهرداری بازداشت شدند.

به گزارش گروه استانی حیات، باقرآرامش دادستان عمومی و انقلاب ایذه گفت: این پرونده دو ماه پیش در راستای مقابله با فساد مالی، حفظ حقوق عامه و بیت‌المال و پس از انجام تحقیقات لازم با بازداشت یکی از پیمانکاران پروژه‌های شهرداری به اتهام پولشویی تشکیل شد.

وی افزود: پس از ادامه تحقیقات لازم، سه نفر از مرتبطان این موضوع از جمله معاون وقت، معاون فعلی و یکی دیگر از مسئولان واحدهای زیرمجموعه شهرداری به اتهام اختلاس بازداشت و با قرار بازداشت موقت روانه زندان شدند.

آرامش با بیان اینکه متهم قبلی هنوز در بازداشت به سر می‌برد، گفت: تحقیقات برای شناسایی مرتبطین با موضوع در دستور کار قرار دارد. 

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha