کد خبر 264680
۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۱

تصمیم دردسرساز مهاجم ایرانی شباب الاهلی؛

سردار آزمون ممنوع الخروج می‌شود؟

سردار آزمون ممنوع الخروج می‌شود؟

مهاجم ایرانی شباب الاهلی با وجود حرف و حدیث‌هایی که در خصوص وضعیت خدمت سربازی او مطرح شده شب گذشته وارد ایران شد.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی حیات؛ سردار آزمون، مهاجم ایرانی شباب الاهلی قطر شب گذشته به همراه کاروان این تیم وارد ایران شد تا آماده رویارویی با سپاهان اصفهان در مرحله پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا شود. ماجرای خدمت سربازی برخی از بازیکنان فوتبال که در چند ماه اخیر سرو صدای زیادی بپا کرده باعث شده اما و اگرهایی در خصوص ورود آزمون به ایران و مشکلاتی که احتمال دارد در این مسیر برایش ایجاد شود، شکل بگیرد.

ماجرای خدمت سربازی بازیکنان فوتبال در سال‌ها و چند دهه اخیر همیشه مور بحث بوده و قوانین مربوطه هم در این خصوص چند بار دستخوش تغییر شده و مسئولان ذیربط با آزمون و خطا و طی کردن مسیرهای متفاوت در نهایت سال گذشته تصمیم گرفتند با برداشتن تمام آپشن‌های ویژه برای فوتبالیست‌های ملی‌پوش و لیگ برتری، آنها را به خدمت سربازی فرا بخوانند. قانونی که سرو صدای زیادی بپا کرد و باعث شد عده زیادی از بازیکنان شاغل در لیگ برتر امسال با جدایی از تیم‌های خود به ملوان انزلی بروند.

این موضوع در خصوص ملی‌پوشان شاغل در خارج از ایران هم صدق می‌کرد و سردار آزمون هم یکی از آنها بود که گفته می‌شد در صورت ورود به ایران ممکن است با مشکل ممنوع الخروجی روبرو شود و گمانه‌زنی شده بود که شاید او اصلاً به این دلیل تیمش را در در سفر به ایران همراهی نکند. ولی حضور آزمون در سفر شب گذشته تیم شباب الاهلی به ایران این موضوع را نفی کرد.

پیگیری‌های خبرنگار حیات از مسئولان فدراسیون فوتبال نشان می‌دهد طبق قانونی که خردادماه سال جاری در این خصوص از سوی ستاد کل ابلاغ شده است، بازیکنان رشته‌های ورزشی با نامه فدراسیون مربوطه و قرار وثیقه می‌توانند موقتاً ممنوع الخروجی خود را دور زده ولی در نهایت باید وضعیت خدمت سربازی خود را مشخص کنند.

این در خصوص سایر ملی‌پوشان هم صدق می‌کند و ظاهراً این فرجه برای حضور در مرحله مقدماتی جام جهانی به آنها داده شده ولی پس از آن این موضوع برایشان دردسر ساز خواهد شد.

بدین ترتیب سردار آزمون می‌تواند بدون هیچ مشکلی شباب الاهلی را در خروج از ایران همراهی کند ولی باید به زودی فکری برای وضعیت خدمت خودش داشته باشد و در غیر این صورت در ورود و خروج به کشور دچار مشکل خواهد شد.

به زودی قرار است فدراسیون فوتبال یا ستاد کل نیروهای مسلح در این خصوص اطلاع رسانی دقیق‌تری داشته باشند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha