کد خبر 264335
۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۳

در گفتگو با «حیات» مطرح شد؛

آنفولانزا و کووید در کمین زائرین اربعین حسینی/ از آب و غذای مطمئن استفاده کنید

آنفولانزا و کووید در کمین زائرین اربعین حسینی/ از آب و غذای مطمئن استفاده کنید

یک متخصص بیماری‌های عفونی اعلام کرد که در ایام اربعین حسینی شاهد شیوع برخی از بیماری‌های عفونی و انواع ویروس‌ها بوده اما با رعایت برخی از دستورالعمل‌ها می‌توانیم از شیوع این بیماری‌ها تا حد امکان جلوگیری کنیم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی حیات؛ در ایام اربعین حسینی و سفر زوار به کشور عراق شاهد بیماری‌های گوناگونی خواهیم بود که گریبان‌گیر بیشتر زوار خواهد شد. با رعایت یکسری نکات شیوع این بیماری‌های عفونی هم بین زائران و هم در بین کشورها کمتر خواهد بود.

آنفولانزا و کووید در کمین زائرین اربعین حسینی/ از آب و غذای مطمئن استفاده کنید

دکتر آمیتیس رمضانی، متخصص بیماری‌های عفونی، در گفتگو با خبرنگار اجتماعی حیات درباره شیوع برخی از بیماری‌ها توضیح داد: بیماری‌هایی که در حال حاضر و هم  شهریور ماه شاهد شیوع بیشتر آن خواهیم بود؛ انواع مختلف آنفولانزا و بیماری کووید است. به علت وجود ویروس کووید هم در کشور ما و هم کشور عراق و دیده شدن سویه جدید آن در کشور آمریکا، امکان شیوع بیشتر این بیماری را بیشتر خواهد کرد.

وی درباره راه‌های انتقال آنفولانزاها و کووید افزود: راه‌های انتقال این ویروس‌ها از طریق تنفس است و با سرفه، عطسه و آبریزش‌بینی امکان شیوع آن به افراد بیشتر می‌شود.

این متخصص بیماری‌های عفونی، برای پیشگیری از ابتلا به آنفولانزا و کوید افراد به رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک در صورت داشتن علائم خود یا دیگران به آنفولانزا و کووید، شستن مداوم دست‌ها، استفاده از صابون و در صورت نبود صابون از الکل برای ضدعفونی کردن دست‌ها توصیه کرد.

آنفولانزا و کووید در کمین زائرین اربعین حسینی/ از آب و غذای مطمئن استفاده کنید


وی از ابتلای افراد به عفونت‌های گوارشی نیز هشداد داد و خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه امکان دسترسی به آب و غذای مطمئن در قسمت‌های از مسیر وجود ندارد، امکان ابتلای افراد به عفونت‌های گوارشی را بیشتر می‌کند. از عامل اصلی ابتلا به این نوع عفونت می‌توان به آب، غذا و دست آلوده اشاره کرد.

رمضانی در پایان برای پیشگیری از عفونت‌های گوارشی به زائرین اربعین حسینی تاکید کرد که آب را حتما از جای مطمئن تهیه کنند و در غیر این صورت حتما آب را 5 دقیقه بجوشانند، گفت: با توجه به گرمای هوا، امکان مسمومیت مواد غذایی بیشتر است پس حتما قبل از استفاده از مواد غذایی آن را گرم کنند زیرا با گرم کردن غذا و آب انواع و اقسام باکتری‌ها از بین خواهد رفت.

انتهای پیام/

خبرنگار: مبینا زرندی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha