کد خبر 264297
۱۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۳

اعتماد اکثریت جهانی به اتحادیه اروپا از بین رفته است

اعتماد اکثریت جهانی به اتحادیه اروپا از بین رفته است

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه جمعه تاکید کرد که به دلیل استانداردهای دوگانه اتحادیه اروپا در قبال تحولات اوکراین و خاورمیانه، اکثریت جهانی اعتماد خود را به این اتحادیه از دست داده است.

به گزارش گروه بین الملل حیات؛ زاخارووا گفت: استانداردهای دوگانه در سیاست خارجی اتحادیه اروپا همواره مورد انتقاد بوده است. سیاست خارجی نامنسجم و ایدئولوژی‌زده اتحادیه اروپا باعث از بین رفتن کامل هویت سیاسی آن و از دست رفتن اعتماد بخشی از کشورهای اکثریت جهانی شده است.

این دیپلمات روس خاطرنشان کرد که رویکرد رهبران اتحادیه اروپا در قبال تحولات خاورمیانه و اوکراین «نمونه ظالمانه دیگری از سیاست دو چهره» این اتحادیه است.

زاخارووا اظهار کرد، وقتی اتحادیه اروپا درباره جنگ میان فلسطین و اسرائیل بحث می‌کند، «جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی این اتحادیه عجله‌ای برای نتیجه‌گیری صریح ندارد و هیچ طرفی را متهم نمی‌کند و از انجام تحقیقات بین‌المللی حمایت می‌کند.»

وی افزود: وقتی صحبت از جنایت‌های رژیم کی‌یف علیه روس‌ها خصوصا در مناطق دونتسک، لوهانسک، زاپوریژیا و خرسون به میان می‌آید، بورل هیچ لزومی برای انجام تحقیقات بین‌المللی نمی‌بیند.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه درباره «نظم مبتنی بر قانون» غربی گفت: ما یقین داریم که این نظم آشکارا مبتنی بر روس‌هراسی رهبران غربی است و هیچ فایده‌ای برای کشورهای شرق و جنوب جهانی ندارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha