کد خبر 263520
۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۷

انتخابات ریاست جمهوری در ونزوئلا آغاز شد؛

ماراتن انتخاباتی مادورو و اوروشیا

ماراتن انتخاباتی مادورو و اوروشیا

انتخابات ریاست جمهوری در ونزوئلا صبح امروز به وقت محلی آغاز شد و رئیس جمهور این کشور رای خود را به صندوق انداخت.

به گزارش گروه بین الملل حیات، درهای حوزه‌های اخذ رای انتخابات ریاست جمهوری در ونزوئلا به روی واجدان شرایط رای دادن باز شد و نیکولاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا و مطرح ترین نامزد این انتخابات، رای خود را به صندوق انداخت.

اِدموندو گونزالس اوروشیا، ۷۴ ساله دیپلمات پیشین ونزوئلایی به نمایندگی از ائتلاف گروه‌های مخالف با مادورو رقابت خواهد کرد.

گونزالس اوروشیا کار خود را به عنوان دستیار سفیر ونزوئلا در ایالات متحده در اواخر دهه ۱۹۷۰ آغاز کرد. او پست‌هایی در بلژیک و السالوادور داشت و به عنوان سفیر کاراکاس در الجزایر خدمت کرد.

آخرین پست وی به عنوان سفیر در آرژانتین در اولین سال‌های ریاست جمهوری هوگو چاوز بود که در سال ۱۹۹۹ به قدرت رسید.

مادورو ۶۱ ساله که از سال ۲۰۱۳ بر ونزوئلا حکومت می‌کند، متعهد است که «صلح و ثبات» را در این کشور حفظ کند.

صندوق‌ها از ساعت ۶ صبح (به وقت محلی) باز شده و ۶ عصر بسته خواهد شد، حدود ۲۱.۴ میلیون ونزوئلایی واجد شرایط رای دادن هستند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha