کد خبر 260288
۱۶ تیر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۸

پس از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری؛

چه شخصیت‌هایی به پزشکیان تبریک گفتند

چه شخصیت‌هایی به پزشکیان تبریک گفتند

پیروزی مسعود پزشکیان در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که صبح امروز (16 تیرماه 1403) به‌صورت رسمی اعلام شد، بازتاب فراوانی در میان چهره‌های سیاسی داخلی و خارجی داشت

به گزارش گروه سیاسی حیات؛ پیروزی مسعود پزشکیان در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که صبح امروز (16 تیر 1403) به صورت رسمی اعلام شد، بازتاب فراوانی در میان چهره‌های سیاسی داخلی و خارجی داشت و حتی تعدادی از روسای جمهور کشورهای دیگر، مسعود پزشکیان که حالا لقب رئیس جمهوری ایران را با رای مردم یدک می‌کشید را به کشورشان برای بهبود روابط دعوت کردند.

در این مطلب، تمام پیام‌های تبریک شخصیت‌های مختلف به رئیس جمهور منتخب ایران آمده است:

با منابع انسانی جوان و انقلابی، راه شهید رئیسی را ادامه دهید

رهبر معظم انقلاب در پیامی ضمن تبریک به ملت ایران و رئیس جمهوری منتخب فرمودند: اکنون ملت ایران رئیس جمهور خود را انتخاب کرده است. اینجانب با تبریک به ملت و به رئیس جمهور منتخب و به همه‌ فعالان این صحنه‌ی حساس مخصوصاً جوانان پرشور ستادهای انتخاباتی نامزدها، همگان را به همکاری و نیک‌اندیشی برای پیشرفت و عزت روزافزون کشور توصیه می‌کنم. شایسته است رفتارهای رقابتی دوران انتخابات به هنجارهای رفاقتی تبدیل شود و هر کس در حدّ توان خود برای آبادانی مادی و معنوی کشور تلاش کند.

 به جناب آقای دکتر پزشکیان رئیس جمهور منتخب نیز توصیه می‌کنم با توکل به خداوند رحمان به افق‌های بلند و روشن چشم بدوزند و در ادامه‌ی راه شهید رئیسی از ظرفیت‌های فراوان کشور بویژه منابع انسانیِ جوان و انقلابی و مؤمن، برای آسایش مردم و پیشرفت کشور بیشترین بهره را ببرند.

متن کامل پیام رهبر معظم انقلاب

همکاری همه جانبه قوه قضاییه و مقننه با قوه مجریه

رئیس قوه قضائیه و مقننه نیز در پیام‌هایی پیروزی مسعود پزشکیان را تبریک گفتند و اعلام کردند که این قوا آماده همکاری با رئیس جمهور منتخب در جهت رسیدن به توسعه و پیشرفت کشور است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه، در پیامی نوشت: قوه قضاییه در راستای پیاده‌سازی اهداف بیانیه گام دوم انقلاب، اجرای سیاست‌های کلی ابلاغی، برنامه هفتم توسعه، تحقق شعار سال ناظر بر «جهش تولید با مشارکت مردم»، هم گرایی قوا جهت گسترش عدالت اجتماعی و مبارزه علمی و اصولی با تمامی مظاهر فساد در ساحت‌های مختلف، آمادگی همه جانبه خود را برای همکاری و مساعدت با دولت منتخب مردم اعلام می دارد.

توفیقات جنابعالی که از یادگاران عرصه جهاد و شهادت و دارای سوابق ارزنده در مناصب متعدد مدیریتی، اجرایی و تقنینی می‌باشید را در دولت چهاردهم در مسیر اعتلای هر چه بیشتر نظام و پیشرفت کشور و آرامش و رفاه مردم از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

همچنین محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی که یکی از رقبای مسعود پزشکیان در دور اول انتخابات نیز محسوب می‌شد با تاکید بر این موضوع  مجلس دوازدهم خود را کنار دولت چهاردهم می‌داند و از هرگونه کمک و حمایتی فروگذار نخواهد کرد و با نظارت همدلانه و مؤثر به دولت کمک می‌کند، گفت: همچنین به رئیس جمهور محترم و منتخب، برادر عزیز و گرانقدرم جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان که موفق به رأی اعتماد مردم شریف ایران شدند، صمیمانه تبریک عرض می‌کنم و از ایشان تشکر می‌کنم که در تبلیغات‌های انتخاباتی، ضمن تاکید بر وحدت و اجماع داخلی، بر عمل ذیل سیاست‌های رهبری معظم انقلاب و همچنین بر اجرایی کردن قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور به‌عنوان برنامه اصلی خود تصریح کردند که این دو راهبرد بهترین مبنای همدلی و همکاری و تعامل بین قوا خواهد بود.

پیام رقبا برای رئیس جمهور منتخب

سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، معاون رئیس‌‎جمهور، رئیس بنیادشهید و امور ایثارگران و یکی از کاندیداهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، با صدور پیامی ضمن گرامی‌داشت یاد و نام شهدا و شهید آیت‌الله رئیسی به مسعود پزشکیان برای انتخاب به عنوان نهمین رئیس‌جمهور تبریک گفت.

در بخشی از متن پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران آمده است: تردید ندارم مادامی که دولت اعتماد مردم را بزرگترین سرمایه‌ خود دانسته و آن را برای خدمتگزاری بیشتر و بهتر به کشور و نظام اسلامی بکار بندد، مدد الهی هم یارش خواهد بود و میتوان شاهد تحکیم هرچه بیشتر نظام مقدس جمهوری اسلامی، اجرای سیاست‌های کلی نظام و منویات مقام معظم رهبری بود.

علیرضا زاکانی، شهردار تهران و دیگر رقیب مسعود پزشکیان در انتخابات نیز پیروزی وی در چهاردهمین دوره انتخابات را تبریک گفت و در بخشی از پیام وی آمده است: اینک تمام برنامه‌هایم را که با پشتوانه جمع بزرگی از نخبگان نگاشته شده است را به رئیس جمهور منتخب تقدیم می‌کنم  و با علم به سنگینی بار دولت، انتظار می‌رود رئیس جمهور منتخب با انتخاب کابینه‌ای قوی و توانمند، معتقد و مومن به مبانی انقلاب، پر کار و پر تلاش و دارای برنامه و نقشه راهی عالمانه، راه خدمت به مردم را پیش گرفته تا گره از مشکلات مردم گشوده شده و راه رسیدن به قله‌های امید و افتخار و پیشرفت و آبادانی ایران سربلند هموار گردد.

سعید جلیلی  نیز که همپای مسعود پزشکیان در دور دوم انتخابات حضور داشت نیز به رئیس جمهور منتخب ایران تبریک گفت و نوشت: « اکنون وقت ایفاء «نقش پرشکوه هر ایرانی» با همدلی و هم بستگی ملی در جهت تحقق آرمان‌های بزرگ انقلاب اسلامی است.»

پیام تبریک شخصیت‌های کشوری

سرلشکر سلامی در پیام تبریک انتخاب آقای پزشکیان به عنوان منتخب ملت ایران در چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری بر آمادگی همه جانبه برای تداوم و تقویت تعامل و همکاری سپاه با دولت تاکید کرد و در پیامی نوشت: اطمینان داریم با بسیج همه جانبه ظرفیت‌ها، فرصت‌ها و شایستگی‌های ملی، توفیق و پیروزی نظام در عرصه جنگ اقتصادی دشمنان حاصل خواهد شد و با اتکا به راهبرد تقویت و بهره‌گیری از توانمندی‌های درونی و صیانت از اقتدار نظام در آوردگاه‌های بین المللی برای استیفای حقوق حقه ملت ایران، شاهد درخشش ایرانیان در سپهر سیاست جهانی خواهیم بود.

همزمان محمد مخبر، سرپرست ریاست جمهوری در پیامی نوشت: اینجانب با گرامی داشت یاد و خاطره شهدای خدمت به ویژه رئیس جمهور شهید؛ حضرت آیت الله رئیسی و تجلیل از خدمات ماندگار ایشان، این حضور آگاهانه را محضر مقام معظم رهبری، مراجع عظام تقلید،‌کاندیداهای محترم این دوره از انتخابات و به ‏ویژه خالق اصلی این حماسه؛ ملت بزرگ ایران تبریک می‏گویم و ضمن تبریک صمیمانه به رئیس جمهور منتخب برای جناب آقای دکتر پزشکیان، آرزوی توفیق در انجام این رسالت عظیم را دارم و امیدوارم به پشتوانه اعتماد مردمی بتوانند با خدمتگزاری شایسته، پاسخگوی خواسته‌ها و مطالبات بر حق ملت بزرگ ایران باشد.

سیّد پرویز فتاح، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با صدور پیامی انتخاب وی را به عنوان نهمین رئیس ‌جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت و در پیامی نوشت: اینجانب، انتخاب جنابعالی را از سوی مردم عزیز به عنوان نهمین رئیس جمهوری اسلامی ایران تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم در دولت چهاردهم به پشتوانه این اعتماد مردمی و با اتکا به این سرمایه ملی در مسیر پیشرفت، آبادانی و بالندگی ایران اسلامی و خدمت‌رسانی بیش از پیش به محرومان و مستضعفان گام‌های مؤثری برداشته شود. بدون تردید در این مسیر، نهاد انقلابی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) دولت جنابعالی را کمک و همراهی خواهد کرد.

علی‌اکبر ولایتی، مشاور مقام‌ معظم‌ رهبری نیز طی پیامی این موفقیت را به رئیس‌جمهور منتخب تبریک گفت و ضمن پیروزی ملت ایران در انتخابات اخیر و مشارکت بالا، نوشت: ضمن تبریک به جنابعالی ، امید است با همکاری و همفکری همه نیروهای متخصص و متعهد از همه سلائق سیاسی و با بهره گیری از همه تجربیات گذشته، در جهت تحقق اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران که میراث گرانبهای شهداء و امام شهدا است، همواره موفق و موید باشید.

علی بهادری جهرمی، سخنگو و دبیر هیأت دولت در پی پایان انتخابات ریاست جمهوری و اعلام مسعود پزشکیان به عنوان رئیس جمهور منتخب از سوی وزارت کشور، در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: تبریک به مردم عزیز ایران بابت این حضور و تبریک به رئیس جمهور منتخب جناب آقای دکتر پزشکیان؛ منتخب ملت، رئیس‌جمهور همه ما ایرانیان است؛ حراست از میراث ‌رئیس‌جمهور شهید وظیفه همه ماست.

در ادامه چهره‌های شاخص سیاسی مختلف نظیر جمهوری آذربایجان، کویت، ژاپن، چین، عمان، عربستان سعودی، سوریه، پاکستان، روسیه و عراق نیز با پیام‌های تبریک، از انتخاب رئیس جمهور جمهور جدید ایران ابراز خرسندی کردند.

تبریک پوتین به پزشکیان

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه انتخاب مسعود پزشکیان به عنوان نهمین رئیس‌جمهور ایران را تبریک گفت، در پیام رئیس‌جمهور روسیه آمده است: جناب آقای پزشکیان، تبریک صمیمانه من را به مناسبت انتخاب خود به عنوان رئیس‌جمهور جمهوری اسلامی ایران پذیرا باشید. روابط روسیه و ایران دوستانه و بر پایه حسن همجواری است. مسکو و تهران به‌طور موثر تلاش‌های خود را برای رسیدگی به مسائل جاری در دستور کار بین‌المللی هماهنگ می‌کنند. امیدوارم فعالیت‌های شما به‌عنوان رئیس‌جمهور به گسترش بیشتر همکاری‌های سازنده ۲ جانبه در تمام زمینه‌ها به نفع ملت‌های دوست‌مان و به نفع ارتقای امنیت و ثبات منطقه باشد.

دعوت از رئیس جمهور جدید ایران

دو رئیس جمهور بلاروس، جمهوری آذربایجان و تاجیکستان نیز از رئیس جمهور منتخب ایران، دعوت کردند که به کشور آنها سفر کند. امامعلی رحمان، رئیس جمهوری تاجیکستان اعلام کرد: من تداوم گفت‌وگوهای سطح بالا را ابزار مهمی برای تقویت روابط و پاسخگویی به منافع ملی تاجیکستان و ایران می‌دانم. در همین راستا، از شما دعوت می‌کنم در اولین فرصت مناسب به تاجیکستان سفر کنید.

الهام علی‌اف، رئیس‌جمهور آذربایجان نیز در پیامی از رئیس جمهور منتخب ایران دعوت کرد تا برای تبادل نظر در مورد چشم‌انداز توسعه همکاری‌های دوجانبه به جمهوری آذربایجان سفر کند.

الکساندر لوکاشنکو، رئیس‌جمهور بلاروس ضمن تبریک از مسعود پزشکیان از وی دعوت کرد در یک سفر رسمی در زمان مناسب برای وی به بلاروس سفر کند تا در مورد مبرم ترین موضوعات در دستور کار 2 جانبه و همکاری‌های بیشتر بین کشورها در سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی گفت‌وگو کند.

بشار اسد به پزشکیان تبریک گفت

بشار اسد رئیس جمهور سوریه هم با تاکید بر پیروزی مسعود پزشکیان و تبریک به ملت ایران، گفت: این موضوع که با هم برای تقویت روابط رهبردی بین دو کشور و گشودن افق‌های امیدوار کننده جدید برای همکاری بین دو کشور تلاش خواهیم کرد.  مقاومت، مسیر مشترکی خواهد بود که در دفاع از عزت و منافع ملت‌های دو کشور، در آن گام خواهیم گذاشت.

همچنین شینهوا، شیء جین‌پینگ، رئیس جمهور چین و هیثم بن طارق سلطان عمان با صدور پیامی پیروزی پزشکیان را تبریک گفتند. محمد بن زاید رئیس امارات با انتشار توییتی پیروزی مسعود پزشکیان در چهاردهمین دور انتخابات ریاست جمهوری ایران را به وی تبریک و تهنیت گفت.

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر نیز با صدور پیامی پیروزی مسعود پزشکیان را به وی تبریک و تهنیت گفت و در بخشی از پیام وی آمده است: « مقامات این کشورها بر تداوم تقویت همکاری‌ها با ایران در سایه فعالیت رئیس جمهور جدید این کشور تاکید کرده‌اند.»

حمد بن عیسی پادشاه بحرین با انتشار توییتی نوشت: «بحرین خواستار برقراری روابط ممتاز بر اساس همکاری با ایران و تقویت روابط محکم با آن به گونه ای است که به نفع دو کشور و دو ملت باشد.»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha