کیانوش جهانپور متخصص داخلی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی حیات، با بیان اینکه افراد از مصرف قارچهای خود رو یا جمعآوری شده خودداری کنند، اظهار کرد: افراد از قارچ های بسته بندی شده که حاوی مجوز سازمان غذا و دارو بوده برای مصرف استفاده کنند.
وی در ادامه تاکید کرد: افراد برای پیشگیری از بروز مسمومیت ناشی از قارچهای سمی، قارچهای خام را مصرف نکنند.
این متخصص داخلی همچنین گفت: در هنگام بروز مسمومیت ناشی از قارچهای سمی، فرد مصدوم را سریعا به مراکز درمانی منتقل کنید زیرا در غیر اینصورت خطر مرگ برای فرد بیمار وجود دارد.
نظر شما