به گرارش خبرنگار اجتماعی حیات، جعفر جندقی رئیس سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در مراسم چهارمین کودکان زیر ۵ سال، ۴۰ درصد از بار بیماری های ناشی از غذا را بر دوش می کشند.
وی افزود: عفونت های منتقله از مواد غذایی شامل عفونت انگلی با بروز مسمومیت ها هستند.
رئیس سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تاکید کرد: طولانی بودن فاصله بین تهیه و مصرف مواد غذایی علت بروز بیماری های منتقله از مواد غذایی خواهد شد. تماس افراد آلوده با مواد غذایی سبب بروز بیماری خواهد شد.
جندقی بیان کرد: غذاهای پخته شده باید بیش از ۲ ساعت در محیط نگهداری شود و بیشتر از یکبار نباید این مواد غذایی گرم شود.
وی اضافه کرد: برای تولید یخ باید از آب های آشامیدنی و سالم اسفاده شود؛ کنسروهای مواد غذایی باید ۲۰ دقیقه قبل از مصرف جوشانده شود.
انتهای پیام/
نظر شما