کد خبر 257614
۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۶

 اداره‌کل هواشناسی هرمزگان اعلام کرد:

پیش‌بینی جوی ناپایدار از بعداز ظهر امروز در هرمزگان

پیش‌بینی جوی ناپایدار از بعداز ظهر امروز در هرمزگان

 اداره‌کل هواشناسی هرمزگان برای امروز در ساعات صبح تا ظهر وضعیت جوی و دریایی پایدار و در ساعات بعدازظهر و شب ناپایداری وضعیت جوی و دریایی پیش‌بینی کرد.

به گزارش گروه استانی حیات؛ کارشناس اداره‌کل هواشناسی هرمزگان امروز سه‌شنبه ۲۹خرداد، گفت: دریا تا ساعات ظهر نسبتاً آرام و از ساعات بعدازظهر به تدریج در مناطق دریایی استان افزایش سرعت باد جنوب غربی پیش‌بینی می‌شود که دریا تا ساعات شب نسبتاً مواج خواهد شد و شدت باد در تنگه هرمز در محدوده ۴۰ کیلومتر بر ساعت پیش‌بینی می‌شود.

مجتبی حمزه نژاد توصیه کرد: با توجه به شدت وزش باد در جزایر قشم، هرمز، لارک، هنگام، از رفت و آمد شناورهای سبک در این نواحی خودداری شود و تمهیدات لازم برای رفت و آمد ایمن شناورهای مسافربری انجام شود.

وی گفت: آسمان استان صاف تا کمی ابری، در ساعات بعدازظهر با افزایش ابر و در ارتفاعات استان با احتمال رگبار پراکنده و موقتی باران و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

حمزه نژاد افزود: در ساعات بعدازظهر و شب در برخی نقاط مرکزی و مناطق ساحلی تنگه هرمز که شرایط بارشی مهیا نیست وقوع باد نسبتاً شدید و گرد و خاک موقتی و کاهش کیفیت هوا دور از انتظار نیست.

وی گفت: به لحاظ دمایی تا پایان این هفته افزایش محسوس دما در سطح استان مورد انتظار است که در شرق استان محسوس‌تر خواهد بود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha