کد خبر 256610
۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۱

سردار رحیمی خبر داد؛

کشف بیش از ۵ همت کالای قاچاق

کشف بیش از ۵ همت کالای قاچاق

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف بیش از ۵ همت کالای قاچاق خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی حیات؛ سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در بازدید از انبارهای کشف شده محل نگهداری کالای قاچاق گفت: در اجرای طرح‌های عملیاتی سراسری علیه خودروهای شوتی که معمولاً کالای قاچاق را از نقاط و مرزهای جنوبی و سایر مرزها به مرکز کشور انتقال می‌دهند با همکاری پلیس امنیت اقتصادی فراجا و استان‌های سمنان و تهران بزرگ و در رصد فعالیت یک باند قاچاق کالا تعداد ۴ انبار که محل دپو و نگهداری کالای قاچاق بود شناسایی شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه این انبارهای مملو از میلیون‌ها تومان کالای قاچاق محرز هستند که متأسفانه در قالب کالای‌های ته لنجی و ملوانی به کشور وارد شده و توسط خودروهای شوتی به عمق و مرکز کشور انتقال داده می‌شوند، عنوان داشت: برآورد اولیه کارشناسان ما از ارزش کالای قاچاق شناسایی شده بالغ بر ۵ همت است.

وی افزود: ۴ نفر از اعضا اصلی این باند شناسایی و دستگیر شده‌اند و کالای کشف شده بعد از شمارش و صورتجلسه برای اقدامات بعدی تحویل مراجع قانونی می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha