کد خبر 256275
۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۲

ضرورت کاهش مصرف قند و نمک در کشور

ضرورت کاهش مصرف قند و نمک در کشور

معاون بهداشت وزیر بهداشت از ضرورت کاهش مصرف قند و نمک در کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی حیات، حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت در همایش روز جهانی ایمنی غذا اظهار کرد: بسیاری از بیماری ها هزینه های زیادی را بر خانواده تحمیل و رنج زیادی را بر دوش خانواده ها می گذارد و موضوع تغذیه بر شیوع بیماری ها تاثیر مستقیمی خواهد داشت.

وی بیان کرد: تولید تا مصرف یک زنجیره و باید اعتماد به سیستم نظارتی بر مواد غذایی داسته باشیم. مصرف مواد غذایی باید بر اساس نیاز بدن باشد.

فرشیدی تاکید کرد: عادت های تغذیه سالم به  خصوص در بین کودکان موضوع مهمی است و باید برنامه ریزی های دقیق در این زمینه انجام شود. 

وی اضافه کرد: بسیاری از بیماری ها به خصوص غیر واگیر مانند سرطان ها و قلبی با تغذیه ارتباط مستقیمی دارد.  

وی ادامه داد: اکنون بیش از ۸۰ درصد از مرگ و می ها ناشی از بیماری های غیرواگیر است.  بررسی ها نشان می دهد کهنوشیدنی های موجود در بازار حاوی قند بالایی است.

فرشیدی بیان کرد: سهم مصرف قند در کشور از منطقه امرو بالاتر است. افراد باید کمتر از ۱۰ درصد مواد غذایی ، از قند مصرف کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha