به گزارش خبرنگار اجتماعی حیات، عبدالعظیم بهفر مدیرکل اداره فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو در همایش روز جهانی ایمنی غذا اظهار کرد: دریافت مواد غذایی بر اساس الگویی خواهد بود و خطراتی که ایمنی مواد غذایی را تهدید می کند ناشی از خطرات شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی است.
وی بیان کرد: شناسایی تقلبات در مواد غذایی، پایش شاخص های ایمنی، غنی سازی مواد غذایی و پایش محصولات غنی شده از جمله برنامه های ارتقای سلامت مواد غذایی است.
بهفر ادامه داد: یکی از فعالیت های انجام شده در دولت سیزدهم، تشدید نظارت ها و نمونه برداری از محصولات به همراه بازرسی های مدون است.
بهغر همچنین گفت: ایمنی غذایی یک موضوع مهمی در دنیا محسوب می شود و در خصوص سلامت مواد غذایی از مزرعه تا سفره مردم برنامه ریزی خوبی انجام شده است.
نظر شما