کد خبر 256001
۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲

رئیس سازمان غذا و دارو مطرح کرد؛

رهنمودهای رئیس جمهور شهید در زمینه رصد و پایش سلامت غذا

رهنمودهای رئیس جمهور شهید در زمینه رصد و پایش سلامت غذا

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به برگزاری همایش روز جهانی ایمنی غذا نکاتی را بیان کرد.

به گزارش گروه اجتماعی حیات، سیدحیدر محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با توجه به رهنمودهای رئیس جمهور شهید در زمینه رصد و پایش سلامت غذا و با اشاره به برگزاری همایش روز جهانی غذا گفت: برنامه پایش باقیمانده آفت کش‌ها، فلزات سنگین و نیترات در محصولات خام کشاورزی به‌طور مستمر توسط معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور انجام می‌شود.

وی ضمن اشاره به برگزاری همایش روز جهانی ایمنی غذا در ابتدای هفته آینده، افزود: علاوه بر اینکه به منظور ارتقا برنامه‌های سلامت غذا و با همکاری دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و مبتنی بر تکالیف قانونی برنامه‌های توسعه، از سال ۹۲ تاکنون برنامه پایش باقیمانده آفت کش ها، فلزات سنگین و نیترات در محصولات خام کشاورزی انجام می‌شود، برنامه پایش شاخص‌های ایمنی در فراورده‌های غذایی و آشامیدنی با جدیت دنبال می‌شود.

رئیس سازمان غذا و دارو  تاکید کرد: پایش باقیمانده آفت کش ها، فلزات سنگین و نیترات در محصولات خام کشاورزی با استفاده از ظرفیت آزمایشگاه‌های معاونت‌های غذا و دارو در سراسر کشور به صورت مستمر انجام می‌شود.

محمدی همچنین گفت: در راستای سیاست‌های سازمان غذا و دارو مبنی بر تفویض حداکثری امور اجرایی به معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی سراسر کشور، تفویض امور در سطوح ۱ تا ۴ بنا به زیر ساخت ها، ظرفیت‌ها، امکانات و نیروی انسانی، امور اجرایی تایید صلاحیت مسئولین فنی، ثبت منبع واحدهای تولیدی داخلی، صدور، اصلاح، تمدید پروانه‌های ساخت غذایی و آشامیدنی، نمونه برداری و ترخیص کالاهای اساسی (استراتژیک)، بازرسی واحدهای تولیدی داخلی، صدور گواهی بهداشت و... انجام شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha