کد خبر 255705
۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۴:۴۱

محققان فرانسوی دریافتند؛

کاهش ابتلا به دیابت نوع دو با مصرف غذاهای غنی از فلاونوئید

کاهش ابتلا به دیابت نوع دو با مصرف غذاهای غنی از فلاونوئید

تحقیقات جدید نشان داده است که افزایش مصرف غذاهای غنی از فلاونوئید می‌تواند به‌طور قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد.

به گزارش گروه اجتماعی حیات، محققان داده‌های ۱۱۳۰۹۷ شرکت کننده در انگلستان را تجزیه و تحلیل کردند و دریافتند که رژیم غذایی سرشار از فلاونوئیدها، به ویژه از غذاهایی مانند انواع توت‌ها، سیب و چای، با بهبود حساسیت به انسولین و کاهش خطر دیابت مرتبط است.

اتخاذ یک رژیم غذایی غنی از غذاهای گیاهی در حال حاضر برای کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ شناخته شده است.

فلاونوئیدها، دسته‌ای از ترکیبات پلی فنلی، به شش زیر گروه اصلی تقسیم می‌شوند: فلاونون‌ها، فلاون‌ها، فلاوان -۳- اول‌ها، فلاونول‌ها، آنتوسیانین‌ها و ایزوفلاون‌ها.

شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد مصرف بیشتر فلاونوئیدها ممکن است منجر به حساسیت بیشتر به انسولین و بهبود پروفایل چربی خون شود.

این مطالعه نشان داد که مصرف بیشتر غذاهای غنی از فلاونوئید در میان شرکت‌کنندگان زن، افراد مسن‌تر، افرادی که فعالیت بدنی داشتند و افرادی که سطح تحصیلات بالاتری داشتند، رایج‌تر بود.

منبع: تایمز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha