به گزارش گروه اقتصادی حیات؛ مجری طرح گندم وزارت کشاورزی گفت: طرح نهضت احیای نان کامل آغاز شده و نانواییهای کشور از آرد کامل برای پخت نان استفاده میکنند.
وی ادامه داد: به ۱۰۰ کارخانه از ۴۵۰ کارخانۀ کشور مجوز داده شده آرد کامل تولید کنند و استانهای مرکزی، قم و اصفهان پیشرو هستند.
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی افزود: در آرد کامل تمام گندم آرد میشود و همۀ سبوس، مواد سلولزی، ویتامینها، جوانه گندم و مواد غذایی موجود در آرد حفظ میشود.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از آرد کامل برای جلوگیری از بیماریهای دیابت، چربی مضر بدن، مشکلات دستگاه گوارشی و غیره بسیار مفید است.
انتهای پیام/
نظر شما