حمید درخشان در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی حیات در خصوص وضعیت لیگ برتر و رقابت قهرمانی در بالای جدول میان سرخابیها اظهار کرد: رقابت به شکل سخت و فشردهای اینجا در جریان است و دو تیم از چند هفته قبل حسابشان را از سایرین جدا کردند و مشخص بود یکی از این دو قهرمان خواهند شد. این موضوع هم اتفاقی نیست و سطح کیفی این دو تیم از سایر تیمها به مراتب بالاتر بود و مزد برتری خودشان را گرفتهاند.
وی با اشاره به دلیل عدم نتیجهگیری سپاهان و تراکتور گفت: به نظرم سپاهان دو مشکل داشت. یکی اینکه تعداد زیادی ستاره جذب کرد و به خیلی از این ستارهها نیازی نداشت. تجربه نشان داده تیمهایی که بدون استراتژی سعی دارند صرفاً بازیکن نامی و اسم و رسم دار جذب کند به مشکل میخورند. مورد بعدی حواشی این تیم بود که در طول فصل در لیگ ایران و آسیا گریبانش را گرفت. بحث کسر امتیاز و مسایلی از این دست آنها را دچار نوسان کرد و در نهایت خریدهای خارجی بی کیفیت باعث متضرر شدن آنها شد تا نتوانند کیفیتی که از آنها انتظار میرود را به نمایش بگذارند.
پیشکسوت فوتبال در ادامه خاطرنشان کرد: تراکتور به نظرم تیم خوبی بود و فوتبال خوبی ارائه میداد ولی مشکل آنها نا متوازن بودنشان است. در برخی پستها بازیکنان خوب و با کیفیت زیادی داشتند و در برخی پستها مثل خط حمله با کمبود بازیکن روبرو بودند. خریدهایی مثل مهدی عبدی و ارسلان مطهری هم به کار آنها نیامدند. تراکتور نتوانست جای خالی محمد عباسزاده را پر کند. نگاه کنید پورحمیدی بیشترین کلین شیت این فصل را دارد یعنی اوضاع تراکتور در خط دفاعی خوب است ولی در گلزنی دچار مشکل هستند. هرچند مهاجمشان گلهای خوبی زده است ولی کافی نبود. تراکتور برای فصل بعد دو مهاجم خوب و گلزن نیاز دارد تا بتواند چهره یک مدعی به خودش بگیرد.
وی در مورد اینکه کدام تیم قهرمان لیگ خواهد شد هم خاطرنشان کرد: هنوز هم میگویم پرسپولیس قهرمان این فصل خواهد شد. آنها سه بازی بعدی خودشان را میبرند و استقلال حداقل یک مساوی یا شکست در بازیهای بعدی خودش به عقیده من خواهد داد و شانس پرسپولیس را برای قهرمانی بیشتر میبینم. هرچند فوتبال قابل پیش بینی نیست.
درخشان در پایان با انتقاد از کیفیت لیگ برتر ایران گفت: لیگ با کیفیتی را شاهد نبودیم و در آن هیچ بازیکنی به عنوان پدیده یا ستاره معرفی نشد. امسال اصلاً و ابداً ستاره یا حتی پدیدهای نداشتیم و این نشان دهنده فقر در فوتبال ماست. ما باید بیشتر در تیم پایه کار کنیم و به فکر بازیکن سازی باشیم و سرمایه گذاری بهتر و بیشتری داشته باشیم تا فوتبالمان دچار این فقر نشود. از این لیگ هم متاسفانه خروجی مناسبی برای تیم ملی ما بیرون نمیآید.
نظر شما