به گزارش خبرنگار اجتماعی حیات، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت در مراسم پویش ملی کودک سالم، ایران سلامت با محوریت رونمایی از سند رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گفت: الان مرگ و میر نوزادان به هشت در هزار تولد زنده کاهش داشته است.
وی ادامه داد: واکسیناسیون باعث شد مرگ کودکان به ۱۴ در هر هزار تولد زنده برسد، از آنجایی که ۵۰ درصد کودکان به دلیل اسهال به مراکز درمانی مراجعه می کنند مبتلا به روتاویروس هستند و تزریق واکسن می تواند عوارض این بیماریها را بکاهد.
وزیر بهداشت بیان کرد: دوران بارداری و سلامت کودکان برای وزارت بهداشت اهمیت ویژه ای خواهد داشت. تعرفه متخصصان کودکان افزایش پیدا کرده به طوریکه امسال ۲۰ درصد تعرفه متخصصان کودکان افزایش داشته و این مسیر ادامه خواهد داشت.
وی افزود: واکسیناسیون روتاویروس و پنمومکوک از مرگ سالیانه ۱۲۰۰ نفر جلوگیری و از بستری آنها جلوگیری خواهد کرد.
عین اللهی همچنین گفت: در فلسطین اشغالی بیش از ۳۰ هزار نفر به شهادت رسیده اند.
نظر شما