کد خبر 230800
۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۶

با اعلام معاون پژوهش وزارت علوم؛

دوره‌های پسا دکترا در شورای عالی وزارت علوم تصویب شد

دوره‌های پسا دکترا در شورای عالی وزارت علوم تصویب شد

معاون پژوهش وزارت علوم گفت: موتور پژوهش در سطح بالا موضوع پسا دکترا است و دوره‌های پسا دکترا در شورای عالی وزارت علوم تصویب شده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی حیات،  پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم در مراسم سی و ششمین نشست مدیران ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه‌ها، پژوهشگاه و مراکز آمورش عالی کشور گفت: سالانه ۸۰۶۲ دوره مهارت افزایی انجام شده و ۳۰۰ هزار دانشجو در این دوره‌ها شرکت کرده‌اند.

وی افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که ۱۰۲۱ فرصت مطالعاتی در سال جاری برگزار شده و معتقدم که از ظرفیت فرصت‌های مطالعاتی باید استفاده بهینه شود. 

معاون پژوهشی وزارت علوم ادامه داد: امسال شش هزار میلیارد تومان قرارداد صنعت با دانشگاه داشته ایم و هدف‌گذاری شده که دو درصد از رقم مالیات ۸۳۰ هزار میلیارد تومان به بخش ارتباط با صنعت داشته باشیم. 

وی با تاکید بر اینکه دوره‌های پسا دکترا در شورای عالی وزارت علوم تصویب شده و اساسنامه صندوق شورای وزارت علوم به تصویب رسیده است، یادآور شد: در حال حاضر ۱۶۰ هزار دانشجوی دکترا داریم که سالیانه ۱۵۰۰۰ دانشجوی دکترا در کشور فارغ التحصیل می شوند. موتور پژوهش در سطح بالا موضوع پسا دکترا است. 

صالحی همچنین گفت: بیش از ۴۰۰ انجمن علمی در کشور فعالیت می‌کنند. پیوستگی نظام نوآوری موضوع مهمی محسوب می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha