کد خبر 222586
۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۸

«حیات» گزارش می دهد؛

قلب همه آزادی خواهان جهان با فلسطین است

قلب همه آزادی خواهان جهان با فلسطین است

روز گذشته مردم در محکومیت رژیم صهیونیستی در جنایت بیمارستان المعمدانی غزه به خیابان ها آمدند تا به دنیا اعلام کنند که قلبشان با فلسطین است.

به گزارش خبرنگار بین الملل حیات؛ فلسطین این روزها در حالی سیزدهمین روز از عملیات طوفان الاقصی را پشت سر می گذارد که تعداد زیادی از کودکان و مردمان بی گناهش را از دست داده و در ماتمی بزرگ به سر می برد. ماتمی که با بمباران بیمارستان المعمدانی دیگر فقط متعلق به فلسطین نبوده و جهان را درگیر خود کرده است این روزها قلب همه مردم آزادی خواه دنیا با فلسطین است.

دیروز در محکومیت این جنایت رژیم صهیونیستی ایران جامه سیاه بر تن کرد در برخی از کشورها نیز  از جمله عراق، ترکیه، سه روز عزای عمومی و پاکستان یک روز عزای عمومی اعلام شد.

به گزارش خبرگزای "سما" فلسطین، شهروندان دیاربکر ترکیه دوشنبه در تظاهراتی به خیابان‌ها آمده و حمایت خود را از مردم غزه اعلام کردند. گفتنی است، صدها نفر از اقشار مختلف مردم انگلیس نیز در این روز برای حمایت از عملیات طوفان الاقصی و اعلام همبستگی با مردم فلسطین، مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در لندن جمع شدند. از سوی دیگر  هواداران تیم پرطرفدار الاهلی مصر نیز با سردادن شعار " باخون و با روحمان، فدای فلسطین می شویم" حمایت خود را از فلسطین و مردم غزه اعلام کردند. به گزارش صدا و سیمای جمهوری اسلامی، هزاران نفر از مردم آرژانتین با برپایی تظاهرات در حمایت از مردم فلسطین در پایتخت این کشور، جنایات جدید رژیم کودک کش صهیونیستی در غزه را محکوم کردند.

کنگره آمریکا؛ پاسخگو باشد

عرف بین المللی حمله به بیمارستان را قبول نمی کند بیمارستانی که مملو از زنان و  کودکان بی دفاع و زخمی بود،  ولی این رژیم پلیدِ کودک کش بدون هیچ تردیدی بیمارستان المعمدانی را مورد هدف قرار داد که در نتیجه صدها تن از مجروحین حملات اخیر، به شهادت رسیدند. خبر حمله به این بیمارستان شک بزرگی به دنیا به ویژه مسلمانان جهان بود. رژیم صهیونیستی که با پروپاگاندای رسانه ای، سالیان سال چهره مظلوم به خود گرفته بود در نهایت هویت، ماهیت و چهره واقعی خود را به همگان نشان داد. برخی از کشورهای حامی حقوق بشر که ادعای حمایت از افراد بی دفاع، زنان و کودکان را داشتند این بار کنار سردمداران این رژیم ایستادند در همان ساعات اولیه پس از وقوع این جنایت، رییس جمهور آمریکا برای حمایت از دوست خود  به سرزمین های اشغالی رفت و اعلام کرد که در کنار آنها خواهد بود.این در حالی بود که معترضین در آمریکا برای محکومیت و عدم ادامه یافتن این جنایات در غزه، وارد ساختمان کنگره آمریکا شدند.

در همین راستا خبرگراری النشره به نقل از رسانه‌ای انگلیسی اعلام کرد: «ریشی سوناک» نخست‌وزیر این کشور روز پنجشنبه برای اعلام حمایت لندن از رژیم موقت صهیونیستی راهی فلسطین اشغالی می‌شود. روزنامه فایننشال تایمز نیز مدعی شد که سوناک در این سفر قصد دارد از اشغالگران بخواهد که از تشدید بیشتر درگیری‌ها با گروه‌های مقاومت و افزایش حملات به نوار غزه اجتناب کند. در خبری دیگری اعلام شده است، «جیمز کلورلی» وزیر خارجه انگلیس به مصر، ترکیه و قطر می‌رود تا درباره جلوگیری از گسترش جنگ غزه به منطقه غرب آسیا گفت‌وگو کند.

خواجه محمد آصف؛ یکی از مقامات سیاسی پاکستان امروز در حساب کاربری رسمی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: ما معیارهای اخلاقی متفاوت غرب به اصطلاح متمدن را در قضیه اوکراین و اکنون در فلسطین شاهد هستیم.

با توجه به اینکه در چند روز اخیر روسیه قطعنامه آتش بس علیه غزه را به شورای امنیت ملی ارائه کرده و به دلایل مختلفی این قطعنامه رای کافی برای به حد نصاب رسیدن را دریافت نکرده بود  بامداد روز (چهارشنبه) این کشور به همراه  امارات متحده  خواستار تشکیل جلسه اضطراری  شورای امنیت سازمان ملل در رابطه با این جنایت شدند. اما آمریکا در جلسه شورای امنیت، قطعنامه‌ای که پیش نویس آن را برزیل به عنوان رئیس این نهاد به شورای امنیت ارائه داده و خواستار توقف بشردوستانه درگیری‌ها شده بود را وتو کرد.

تلالنگ موفوکنگ، گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد «حق همگانی برای برخورداری از بالاترین استانداردهای قابل دستیابی در سلامت جسمانی و روانی»، در گزارش خود که روز سه شنبه، ۲۵ مهرماه در تارنمای رسمی سازمان ملل منتشر شد، ادامه جابجایی‌های خشونت بار و اجباری مردم غزه و تهدید حملات بیشتر به این منطقه محاصره شده را یک خطر بزرگ برای بهداشت عمومی و وضعیتی اضطراری خواند و اظهار داشت که همه طرف‌های درگیر و شرکای بین‌المللی آن‌ها باید دسترسی سریع و بدون مانع به تجهیزات ضروری بشردوستانه از جمله غذا، آب و دارو، سوخت و برق را تضمین کنند.

موفوکنگ گفته بود: کارکنان بخش‌های بشردوستانه، پزشکان، جامعه مدنی، سازمان‌های حقوق بشر و روزنامه‌نگاران (در غزه) در حالی به کار در منطفه ادامه می‌دهند که خود تحت بمباران هستند.

مردم ایران نیز برای ابراز همدردی با مردم مظلوم غزه روز گذشته به صورت خودجوش تجمع کردند در تهران نیز این گردهمایی با  حضور رئیس جمهور و برخی از مقامات دولتی و سیاسی برگزار شد. مردم با حضورشان در این گردهمایی با کفن به خیابان ها آمده و کودکانشان را در غم شهادت کودکان مظلوم غزه، سیاه پوش کردند. دیروز زنان و مردان با شعار الله اکبر، خدا را فریاد می زنند تا شاید پایانی باشد برای همه جنایت های که رژیم صهیونیستی انجام می دهد، رژیمی که با حمایت جانیانی مانند آمریکا، انگلیس و فرانسه دست به قتل عام و نسل کشی زد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha