کد خبر 221991
۲۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۲

درخواست اینفانتینو از باخ برای حفاظت از استقلال ورزش

درخواست اینفانتینو از باخ برای حفاظت از استقلال ورزش

رئیس فدراسیون جهانی فوتبال خطاب به باخ خواستار حفاظت از استقلال ورزش شد

به گزارش گروه ورزشی حیات؛ جانی اینفانتینو در سخنانی خطاب به توماس باخ، رئیس کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) خواستار ادامه حفاظت از استقلال ورزش شد. اینفانتینو امروز در یکصدوچهل‌ویکمین اجلاس عمومی IOC در مومبای (بمبئی) هند سخنرانی کرد.

رئیس فیفا گفت: آقای رئیس چندین بار گفته‌اید که زمان کنونی زمان تفرقه و تهاجم باور نکردنی در سراسر جهان است. ما به مواردی نیاز داریم که از طریق آن بتوانیم مردم را در جهان متحد کنیم و هیچ ابزاری قوی‌تر از ورزش برای اتحاد وجود ندارد.

اینفانتینو خاطرنشان کرد: ما باید از خودمختاری ورزش، بی‌طرفی سیاسی ورزش و ارزش‌های ورزش محافظت کنیم و معتقدم در جهانی تقسیم‌ شده، رقابت‌های ورزشی، نه تنها بازی‌های المپیک، بلکه مسابقات مختلف جهانی، جام‌های جهانی، فرصتی برای متحد کردن مردم است. من می‌دانم که تصمیماتی وجود دارد که اتخاذ آنها آسان نیست اما برای پذیرش آنها باید همیشه خود را از مواضع سیاسی و شخصی دور کنیم و ارزش‌های ورزش را بالاتر از هر چیز دیگری قرار دهیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha