کد خبر 220857
۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۲

سردار مومنی:

توجه به دانشگاه‌ها و مدارس در حوزه پیشگیری از اعتیاد دانشجویان و دانش‌آموزان بسیار حائز اهمیت است

توجه به دانشگاه‌ها و مدارس در حوزه پیشگیری از اعتیاد دانشجویان و دانش‌آموزان بسیار حائز اهمیت است

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر توجه به پیشگیری از اعتیاد با تکیه بر آموزش و آگاهی‌بخشی را بسیار مهم خواند و گفت: توجه به دانشگاه‌ها و مدارس در حوزه پیشگیری از اعتیاد دانشجویان و دانش‌آموزان بسیار حائز اهمیت است و اینگونه مراکز آموزشی نقش بسیار مهمی در این امر دارند.

به گزارش گروه اجتماعی حیات، اسکندر مومنی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در نشست فصلی دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سراسر کشور که با عنوان «نظام آموزشی و نقش آن در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اعتیاد، راهبردها و راهکارها» برگزار شد، گفت: حوزه‌های مقابله، درمان و کاهش آسیب و ساماندهی معتادان متجاهر اولویت‌های کوتاه مدت ستاد هستند و همچنان راهبرد اصلی و دراز مدت ستاد، حوزه پیشگیری از اعتیاد است.

وی با بیان اینکه اقدامات بسیار خوبی طی سال‌های گذشته در حوزه مبارزه با موادمخدر از سوی ایران انجام شده است و شاهد کشفیات گسترده‌ای بوده‌ایم، افزود: تقدیم ۳۸۰۰ شهید و بیش از ۱۲ هزار جانباز مؤید جدیت ایران در مقابله با این بلای خانمان‌سوز است.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: توجه به پیشگیری از اعتیاد با تکیه بر آموزش و آگاهی بخشی بسیار مهم است و همچنین توجه به دانشگاه‌ها و مدارس در حوزه پیشگیری دانشجویان و دانش‌آموزان از اعتیاد بسیار حائز اهمیت است و مراکز آموزشی نقش بسیاری مهمی در این امر دارند.

مومنی تصریح کرد: در کشور، ۱۲ میلیون دانش‌آموز، یک میلیون معلم و دو برابر تعداد دانش‌آموزان نیز والدین دانش‌آموزان وجود دارد که اگر هدف‌گذاری درست و برنامه‌ریزی مناسب انجام شود، می‌توانیم به اهداف راهبردی خود در بخش پیشگیری از اعتیاد برسیم.

وی ادامه داد: درمان اعتیاد بسیار سخت و پر هزینه است، به ویژه مواد مخدر صنعتی و هزینه‌های زیادی که مراکز ماده ۱۶ و از سوی خانواده‌ها در مراکز ماده ۱۵ پرداخت می‌شود. فردی که معتاد می‌شود غیر از هزینه مادی، موجب وارد شدن آسیب به خانواده ‌و جامعه نیز می‌شود، لذا باید تلاش کنیم یک نفر هم معتاد نشود تا هزینه‌های مادی و غیر مادی به جامعه تحمیل نشود.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: با توجه به اینکه ما در کنار افغانستان که تولید ۹۰ درصد تریاک جهان را دارد و تولیدکننده اول هرویین و مورفین، مت‌آمفتامین و شیشه است، همه باید به این تفاهم برسیم که اولویت و راهبرد اصلی، پیشگیری با تاکید بر آموزش و آگاهی‌بخشی باشد.

مومنی یادآور شد: جامعه هدف قاچاقچیان موادمخدر، نوجوانان و جوانان هستند و گذر از دوره بلوغ نیز به گفته همه متخصصان، یکی از سخت‌ترین دوره‌های شخصیت هر فرد است ‌و فرد ممکن است در معرض بسیاری از آسیب‌ها قرار بگیرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha