کد خبر 219145
۶ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۰

مشاور رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مطرح کرد:

مجاهدت در جنگ شناختی با تبیین فرهنگ جهاد و شهادت

مجاهدت در جنگ شناختی با تبیین فرهنگ جهاد و شهادت

 مشاور رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش ها در شمال گفت: باید با تبیین فرهنگ جهاد و شهادت و ترویج سبک و سیره شهدا در جنگ شناختی مجاهدت کنیم.

به گزارش گروه استان های حیات؛ سردار عبدالله ملکی چهارشنبه شب در مراسم بزرگداشت شهدای روستای اسرم با محوریت شهید «محمد گیتی نژاد» با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تبریک هفته دفاع مقدس اظهار داشت: شهدا با خدا عشق بازی کردند و قبل از شهادت عاشق معبود شدند تا به شهادت رسیدند.

وی ادامه داد: جنگ زمانی در سال ۱۳۵۹ از طرف رژیم بعثی عراق به پشتیبانی کشورهای ابرقدرت جهان بر کشور ما تحمیل شد که انقلاب اسلامی هنوز قدرت حاکمیتی آن شکل نگرفته بود.

سردار ملکی اضافه کرد: قبل از جنگ در خوزستان بمب‌های زیادی توسط گروهک ضد انقلاب و استخبارات عراق در مجامع عمومی و خطوط انتقال نفت منفجر شد و تعدادی زیادی مجروح وشهید شدند.

مشاور رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در استان‌های شمالی با اشاره به اینکه، شهدا خاص بودند وافرادی اهل دعا، نماز شب خوان، اهل خمس و زکات، قانع، متواضع، اخلاق‌مدار و ولایت دوست بودند، گفت: شهدا قبل از شهادت با عشق به معبود شهید بودند و عاشق شهادت بودند که توانستند علاوه بر مادیات دنیا حتی از جان ارزشمندشان در راه خدا و اسلام و انقلاب بگذرند.

وی با بیان اینکه در سال ۵۸ بخش اعظم شهرهای کردنشین کردستان وآذربایجان غربی در اشغال ضد انقلاب بود، خاطرنشان کرد: هنوز ۱۹ ماه از عمر انقلاب اسلامی نگذشته بود و حاکمیت جمهوری اسلامی شکل نگرفته بود که جنگ تحمیلی عراق علیه ایران شروع شد.

سردار ملکی با اشاره به جنایت‌های منافقین در داخل کشور گفت: ۱۷ هزار نفر توسط منافقین کوردل به شهادت رسیدند.

این مسئول به نقش هدایتگری امام راحل و بصیرت ملت ایران در دوران دفاع مقدس اشاره و تاکید کرد: جوانان ما باید بیشتر با شهدا آشنا شوند تا فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ترویج و نهادینه شود و شهدا و آرمان‌هایشان الگوی جوانان شود تا همیشه ماندگار بمانند.

وی با اشاره به جنگ شناختی دشمنان تصریح کرد: باید با تبیین فرهنگ جهاد و مقاومت و ترویج سبک و سیره شهدا بویژه در فضای مجازی مجاهدت کنیم.

سردار ملکی در بخش دیگر سخنان خود به ویژگی‌های شهید «محمد گیتی نژاد» و استقامت و ایثار همسر این شهید اشاره کرد و گفت: همسر این شهید نمونه بارزی از الگوی ایثار و فداکاری است که توانست فرزندانی بابصیرت و با معرفت تحویل جامعه دهد و همسران شهدا اسطوره‌های صبر و مقاومت هستند.

در پایان این مراسم، با حضور مسئولان استانی و شهرستانی از کتاب «بر سفره عهد» روایت خاطرات همسر شهید «محمد گیتی نژاد» رونمایی شد و با اهدای لوح سپاس از سوی سرهنگ پاسدار «محمد حسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مازندران از «سیده ربابه حسینی نژاد» همسر شهید و راوی کتاب، «حدیثه صالحی» نویسنده کتاب و «سید حسین ولی‌پور» پژوهشگر کتاب تجلیل به عمل آمد.

کتاب «بر سر سفره عهد» روایت «سیده ربابه حسینی‌نژاد» همسر شهید «محمد گیتی نژاد» بر اساس پژوهشی از «سید حسین ولی پور» و تدوین «حدیثه صالحی» توسط انتشارات «سرو سرخ» وابسته به اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مازندران در سال ۱۴۰۱ به چاپ رسیده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha