کد خبر 218937
۵ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۸

درآمدهای مالیاتی دو برابر درآمدهای نفتی شد

درآمدهای مالیاتی دو برابر درآمدهای نفتی شد

رئیس کل سازمان امور مالیاتی نوشت: در شش ماهه اول امسال درآمدهای مالیاتی به بیش از دو برابر درآمدهای نفتی رسیده است.

به گزارش گروه اقتصادی حیات؛ هادی سبحانیان رئیس امور مالیاتی نوشت: در شش ماهه اول امسال درآمدهای مالیاتی به بیش از دو برابر درآمدهای نفتی رسیده است.

او افزود: دستاورد بزرگ دولت سیزدهم در راستای کاهش وابستگی به نفت و تأمین مالی پایدار و غیرتورمی که با تمرکز بر مالیات ستانی از دانه درشت‌ها و مبارزه جدی با فراریان مالیاتی رقم خورده است.

گفتنی است که دولت سیزدهم با هوشمندسازی نظام مالیاتی، بر اساس داده‌محوری و اطلاعات مودیان اقدام به مالیات ستانی منصفانه و عادلانه کرده است. مالیات طبق کارکرد، عملکرد و مستندات اصناف و مشاغل دریافت می‌شود و این‌گونه نیست که طبق مالیات سال گذشته و یا بر اساس توافق و چانه‌زنی باشد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha