محمد ناظری مدیرکل بنیاد شهید استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار حیات،گفت: در هفته دفاع مقدس 40 برنامه کلی و اجرایی را در سطح استان انجام خواهیم داد.
وی افزود: علاوه بر روزهای دفاع مقدس که بر اساس دستور العمل ارسالی از مرکز، نامگذاری شده است در طرح ابتکاری در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت این روزها را به نام یک یا چند شهید از شهدای شاخص استان نامگذاری کرده ایم.
مدیرکل بنیاد شهید استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه هفته دفاع مقدس سندی پر افتخار برای کشور عزیزمان ایران است خاطر نشان کرد: در برنامه های هفته دفاع مقدس باید منویات امامین انقلاب اسلامی تحقق یابد و با جدیت طرح های خلاقانه و ابتکاری فاخر در شان شهدا و ایثارگران که باعث عزت و سربلندی ایران اسلامی شدند نسبت به سال گذشته دنبال شود.
ناظری ادامه داد: برخی از برنامه های پیش بینی شده در این هفته؛ برگزاری نمایشگاه عکس، مهمانی لاله ها ساعت 16 و همزمان در سراسر کشور، نشست با نخبگان و اندیشمندان، تبلیغات محیطی، تعویض پرچم گلزار شهدا، سخنرانی در مورد جهاد تبیین، تجلیل از ممتازین، رزمندگان، فرزندان شهدای دفاع مقدس، برگزاری یادواره های شهدا با همکاری آموزش و پرورش در 300 مدرسه در سطح استان، برگزاری یادواره شهدای جنگ، سلامت، خدمت دانشگاه علوم پزشکی، مراسم نکو داشت و تجلیل از فرماندهان شاخص دفاع مقدس و نیروهای مسلح از رده گردان به بالا در نماز جمعه با حضور نماینده ولی فقیه در استان، افتتاح طرح مسقف نمودن گلزار شهدای شهرستان زاهدان و زابل و طرح سپاس با حضور تمامی فرمانداران می باشد.
نظر شما