کد خبر 214799
۱۰ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۰

حجت‌الاسلام صدیقی در خطبه‌های نماز جمعه تهران:

در مقابل فتنه باید در سنگر پیشگیری باشیم

در مقابل فتنه باید در سنگر پیشگیری باشیم

­خطیب نماز جمعه تهران با بیان اینکه مقابله با فتنه یکی از سنگرهای حفاظت از امت اسلامی است، گفت: در مقابل فتنه همواره در سنگر پیشگیری و دفع فتنه باشید.

به گزارش گروه فرهنگی حیات؛ حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی در خطبه‌های نماز جمعه تهران گفت: خداوند در قرآن سه نوع تقوا را به عنوان سنگر حفاظت در جمع امت اسلامی لازم دانسته است. نخست سنگر مقابله با فتنه است، دوم سنگر تقوای از آتش طاقت‌فرسای جهنم است. مراقبت بر ترک گناه داشته باشید که مسیر گناه مسیر افتادن در آتش جهنم است.

وی افزود: هم خودتان را صیانت کنید که آتش نگیرید و هم خانواده و اهل، دختران و پسران، همسرانتان را. فقط به فکر تامین معیشت مادی و بهداشت بدنی کافی نیست بلکه خطرهای مهمتر در پیش است و آن گرفتاری به عذاب الهی است.

خطیب جمعه تهران اضافه کرد: خانواده‌هایی که احیانا دختران فریب خورده دارند و زنان غافلی که امروز بیگانه‌پرستی و شیطان‌پرستی و هواپرستی می‌کنند و از پوشش شرافتمند بانوان دینی بیرون آمده اند و خودنمایی می‌کنند و خودشان را در معرض دید هواس‌بازان و دزدان ناموس قرار می‌دهند، باید پدران و مادران و برادران آن‌ها همت کنند و این‌ها را از خطر جدی که در دنیا مرتکب زشتی می‌شوند بر حذر دارند.

صدیقی مرحله سوم تقوا را تقوای الهی دانست و افزود: همیشه و در همه جا خدا را حاضر ببینید و در حضور خدا، معصیت خداوند را انجام ندهید و خیلی مهمتر از دو مرحله اول است.

وی با اشاره به ایام اربعین حسینی، گفت: اربعین حسینی، بر قله است و در میان انبیا فقط امام حسین است که اربعین دارد و یک پدیده الهی و شبیه اصل انقلاب است.

خطیب جمعه تهران افزود: اربعین حسینی همیشه بوده است، اولین جوانه پیروزی خون بر شمشیر بود و یزیدیان با قتل عامی که در کربلا انجام دادند مطمئن بودند که دیگر جریان استکبار و فساد و گردن کلفتی مانعی سر راه ندارد فقط یک مانع داشت و آن هم امام حسین بود.

وی گفت: امروز این حرکت اربعینی حرکت امام سجاد است و این اجتماعات، اجتماعات خودجوش و بدون بودجه‌های خاص دولتی است. حرکت مردمی، ولایی، مهدوی، تعاونی، ایثارگرانه و عاشقانه است. همه کسانی که در حرکت اربعینی حضور دارند بدهکار امام حسین و شهدا هستند و هیچ کسی از دیگری طلبکاری و توقعی ندارد و همه افتخار می‌کنند که خدمت کنند. مردم شریف عراق قناعت می‌کنند از خانواده خود می‌برند تا از زائران اربعین پذیرایی کنند. آن‌ها الگو هستند.

صدیقی با بیان اینکه مردم ایران و کشورهای دیگر هم در این مساله آمده و مشارکت کرده‌اند، ادامه داد: یکی واکس می‌زند، کسی لباس زائر را شست و شو می‌دهد، یکی غذا و دیگری آب می‌رساند و هر کسی در این میدان مسابقه خدمت قرار دارد. این یک مانور خدمت است و زندگی مهدوی است. مردم با عزت نفس همه آماده خدمت به دیگری هستند.

خطیب جمعه تهران افزود: اربعین یک حماسه و عقلانیت و سیاست جدید فرهنگی است، حرکتی عاطفی و اقتدارآفرین و در همه مردم یک چهره نمایان است و آن چهره امام حسین است.

وی اظهار داشت: از دولت قابل تمجید نایب امام زمان، دولت ولایتمدار سیزدهم در خدمت به زائران و ایجاد تسهیلات تشکر می‌کنم، وزیر کشور، استانداران و مرزبانان هیچ چیزی کم نگذاشتند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha