کد خبر 209579
۲۶ تیر ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۰

سردار منتظرالمهدی خبر داد؛

صدور گذرنامه های زیارتی 5 ساله با یک هشتم قیمت برای زائران عتبات

صدور گذرنامه های زیارتی 5 ساله با یک هشتم قیمت برای زائران عتبات

سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور از صدور گذرنامه های زیارتی 5 ساله با قیمت مناسب برای زائران عتبات خبر داد و گفت: متقاضیان می توانند درخواست خود را در اپلیکیشن "پلیس من" ثبت یا حضوری به دفاتر اداره مهاجرت و گذرنامه مرکز استان خود مراجعه نمایند.

به گزارش گروه اجتماعی حیات، سردار"سعید منتظرالمهدی" سخنگوی پلیس کشور گفت: مشاهدات عینی و بررسی سوابق سنوات قبل، حکایت از آن دارد که امسال نیز خیل عاشقان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) در راهپیمایی اربعین حضور چشمگیر داشته باشند.

وی ادامه داد: با رایزنی و مذاکرات به عمل آمده، فیمابین وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران و دولت عراق و تفاهم صورت گرفته با پلیس مقرر شده، گذرنامه زیارتی برای متقاضیان عتبات عالیات صادر شود.

سخنگوی فراجا با تصریح این که صدور گذرنامه زیارتی با یک هشتم قیمت و در کمترین زمان ممکن برای ایام محرم و سفر در دستور کار پلیس قرار گرفته، بیان داشت: اعتبار این گذرنامه ها ی زیارتی، مانند دیگر گذرنامه ها 5 سال بوده و صرفا برای سفر به عتبات عالیات در ماه های محرم و صفر در نظر گرفته شده است، هر چند که  رایزنی های لازم با طرفِ عراقی، برای استفاده در سایر ایامِ سال نیز در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: هزینه صدور گذرنامه حدود 50 هزار تومان برآورد شده که در مقایسه با گذرنامه عادی خیلی ارزانتر و حدود یک هشتم قیمت می باشد.

به گفته منتظرالمهدی، گذرنامه زیارتی از زمان ثبت درخواست تا تحویل، بین 3 تا 5 روز کاری به در منزل متقاضیان خواهد رسید.

سخنگوی فراجا در خصوص زمان دریافت گذرنامه گفت: فرآیند ثبت و درخواست گذرنامه زیارتی صرفا از طریق اپلیکیشن "پلیس من" انجام می شود و برای آن دسته از عزیزانی که امکان استفاده از اپلیکیشن برایشان دشوار است،  می توانند با مراجعه به دفاتر اداره  مهاجرت و گذرنامه  در مراکز استان ها( نه دفاتر پلیس +۱۰) در سراسر کشور درخواست خودشان را ثبت و  ارسال نمایند.

سردار منتظرالمهدی در خصوص صدور گذرنامه برای اتباع خارجی مقیم ایران تصریح کرد: این افراد می بایست با مراجعه به دفاتر کفالت در سراسر کشور، درخواست خود را برای صدور مدرک مسافرتیِ زیارت عتبات عالیات ثبت نمایند و طبق روال و در اسرع وقت برای آنها نیز مدرک مسافرتی مربوطه صادر و تحویل خواهد شد؛  در این خصوص نیز مرز چذابه برای تردد اتباع بیگانه مقیم ایران در نظر گرفته شده است.

وی در پایان گفت: پلیس از بهمن ماه سال گذشته بالغ بر ۴۰۰ هزار گذرنامه برای متقاضیانی که در سال های گذشته برگه تردد زیارتی دریافت و موفق نشده بودند گذرنامه دریافت کنند، گذرنامه بین المللی صادر  و به درِ منزل آنها ارسال کرده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha