کد خبر 167438
۳۰ فروردین ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۸

کالری شماری موجب کاهش مرگ ناشی از سرطان می شود

کالری شماری موجب کاهش مرگ ناشی از سرطان می شود

مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد: شمارش کالری مواد غذایی به طور قابل توجهی مرگ و میر ناشی از سرطان در ایالات متحده را از زمان معرفی این برنامه در چهار سال پیش کاهش داده است.

به گزارش گروه سلامت حیات؛ افزایش وزن بیش از حد با 13 نوع سرطان، از جمله سرطان هایی که منشا آن از روده یا کیسه صفرا است، ارتباط دارد. مطالعات محققان دانشگاه تافتس نشان می ‌دهد: بسیاری از رستوران ‌های آمریکایی در حال حاضر از سیستم اعلام کالری مواد غذایی در منوهای خود استفاده می کنند که این موضوع منجر به کاهش مصرف 20 تا 60 کالری در هر وعده غذایی می شود، کاهشی که به اندازه‌ای قابل توجه است که از 28 هزار مورد سرطان و 16 هزار و 700 مرگ جلوگیری کرده و در عین حال باعث صرفه‌ جویی 2 میلیارد و 800 میلیون دلاری هزینه‌های مراقبت‌های بهداشتی برای اقتصاد این کشور می‌ شود.

منگسی دو، دانشجوی دکترا در دانشگاه تافتس و از پژوهشگران ارشد این تیم مطالعاتی در رابطه با موضوع فوق می گوید:‌برای ما مهم است که به مصرف کنندگان، سیاست گذاران و صنعت نشان دهیم که چگونه تغییرات کوچک می تواند به مزایای قابل توجهی منجر شود. یافته های ما نشان می ‌دهد: این برچسب ‌های محاسبه کالری می ‌توانند با دستاورد های سلامتی قابل توجه و صرفه ‌جویی در هزینه مراقبت‌ های بهداشتی سرطان مرتبط باشند.
 

برچسب زدن کالری اجباری در منوها در رستوران های زنجیره ای ایالات متحده که دارای بیش از 20 شعبه هستند، در سال 2018 آغاز شد.مطالعه انجام شده توسط این تیم مطالعاتی بر اساس داده های نظرسنجی ملی تغذیه و آمار سرطان جمع آوری شده از افراد 20 ساله و بالاتر در سال های 2015 و 2016 بود.

باید در نظر داشت وعده های غذایی رستوران ها به طور متوسط یک پنجم کالری مصرفی بزرگسالان را تشکیل داده و اغلب حاوی قند های اضافه و چربی های اشباع شده هستند. در این میان سرطان های مرتبط با چاقی تقریباً 40 درصد از تمام موارد تازه تشخیص داده شده و تقریباً نیمی از هزینه های مراقبت از سرطان را تشکیل می دهند. به گزارش سیناپرس،در این شرایط، تشویق مردم به انتخاب غذای سالم به طور فزاینده ای توسط محققان و سیاست گذاران به عنوان یک استراتژی پیشگیری از سرطان در نظر گرفته می شود.

افرادی که دارای تحصیلات بالاتر یا سطوح درآمد بیشتری هستند از اطلاعات موجود در برچسب منوها و نحوه درک آن به میزان بیشتری آگاه هستند، اما باید تلاش بیشتری برای آموزش در میان جوامع کم ‌درآمد،  یا در معرض خطر انجام شود. به گزارش سیناپرس، شرح کامل این مطالعات در آخرین شماره مجله تخصصی  BMJ Open منتشر شده است.

برچسب‌ها