کد خبر 163755
۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۹

میراحمدی:

تعدادی از افراد مرتبط با بدحال شدن دانش آموزان دستگیر شدند

تعدادی از افراد مرتبط با بدحال شدن دانش آموزان دستگیر شدند

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: با اقدام دستگاه‌های اطلاعاتی، تعدادی از افراد مرتبط با بدحال شدن دانش آموزان در 5 استان کشور شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش گروه سیاسی حیات، مجید میراحمدی گفت که دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی در حال تحقیق و بررسی از این افراد در مورد اتفاقات اخیر مدرسه‌های کشور هستند.

 میراحمدی افزود: به محض دستیابی دستگاه‌های مسئول به «نتایج روشن»، این نتایج به مردم گزارش می‌شود.

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور با بیان اینکه مواردی که جنبه غیرمعاندانه داشته‌اند، ارشاد شدند، خواستار حفظ آرامش و دوری از هرگونه اضطراب شد تا این اتفاقات مدیریت شود.

به گفته میراحمدی، دشمنان قصد هراس‌افکنی و اخلال در نظام آموزشی کشور را دارند و موضوع را بسیار بزرگتر از آنچه هست، نشان می‌دهند.

وی با تاکید بر اینکه دست‌هایی که در پشت جنگ ترکیبی و اغتشاشات گذشته بوده، موضوع بدحالی دانش آموزان را در مدرسه‌‌ها هدایت می‌کنند، به مردم اطیمنان داد که جای نگرانی وجود ندارد.

برچسب‌ها