به گزارش گروه اقتصادی حیات؛ بر اساس مشاهدات میدانی از خردهفروشیهای سطح شهر تهران قیمت هر کیلو شقه گوسفندی 330 تا 375 هزار تومان، سردست 330 تا 385 هزار تومان، ران گوسفندی 370 تا 435 هزار تومان، گردن 330 هزار تومان و ران گوساله 300 تا 335 هزار تومان است.
گفتنی است قیمتهای ذکر شده حدودی بوده و ممکن است در برخی مناطق بیشتر و در برخی کمتر نیز باشد.
در میادین میوهوترهبار نیز بنا بر اعلام مدیرعامل سازمان میادینمیوه و ترهبار هر کیلو شقه گوسفندی کامل با قیمت 232 هزار تومان، هر کیلو گوشت گوساله داخلی با قیمت 215 تا 225 هزار تومان و گوشت وارداتی نیز زیر قیمتهای مذکور عرضه میشود.
با متخلفان برخورد قانونی میشود
همچنین در راستای افزایش قیمت گوشت قرمز و انتشار اخباری مبنی بر فروش گوشت کیلویی 500 هزار تومان مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد که طرح برخورد با گرانفروشی گوشت قرمز در سراسر کشور آغاز شده است. همچنین از فروشگاههای عرضه گوشت در تهران، بر اساس فاکتورهای خرید، طرح نظارت را اجرایی کردهایم. در صورت مشاهده عدم رعایت سود مصوب قانونی توسط فروشندگان گوشت قرمز، با متخلفان برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
وی همچنین افزود که بر اساس میانگین، قیمت لاشه گوشت گوسفندی بین 280 تا 295 هزار تومان برآورد میشود.
مدیرکل بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهادکشاورزی خاطرنشان کرد: انجمن بستهبندی گوشت هر هفته بر اساس استمرار تولید خود، قیمتها را طبق دستورالعمل سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده و طبق بستهبندیهای مختلف ران، سردست، خورشتی به بازار عرضه میکند.
امرالهی تاکید کرد: بسته 509 هزار تومانی گوشت که خیلی جنجال کرد، بدون چربی و استخوان بود و بر اساس لاشه 295 هزار تومان قیمت خورده بود.
وی افزود: سهم این گوشت از 400 تن مصرف تهران تنها 97 کیلوگرم بود که از انجمن بستهبندی خواستهایم تا اطلاع ثانوی گوشت لوکس و لخم به بازار عرضه نکنند و تنها گوشت بر اساس عرف بازار عرضه شود.
مدیرکل بازرسی و نظارت وزارت جهاد کشاورزی در پایان تصریح کرد: عناصری که از گرانفروشی گوشت نفع میبرند به این موضوع ورود کردند و جو رسانهای کشور را ملتهب ساختند.