کد خبر 162072
۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۳

ستاری فر اعلام کرد:

برگزاری آزمون استخدامی آموزش پرورش در 26 اسفند

برگزاری آزمون استخدامی آموزش پرورش در 26 اسفند

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش از برگزاری آزمون استخدامی آموزش پرورش در 26 اسفند سال جاری خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی حیات؛ صادق ستاری‌فرد معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد :80 هزار نفر از نیروهای آموزش و پرورش مشمول بازنشستگی هستند که احتمالاً حدود 65 هزار نفر از آنها تا مهر سال آینده بازنشسته خواهند شد.

وی افزود: برای دوره ابتدایی تلاش ما این است تا پایان اسفند آزمون را برگزار کنیم و حدود 25 هزار نفر نیروی مورد نیاز از طریق آزمون ماده 28 با اصلاح شریط احراز آموزگاری و اصلاح مواد آزمونی و ساز و کار ارزیابی، مصاحبه و گزینش شرایطی را فراهم کنیم تا داوطلبان متعهد و متخصص وارد آموزش و پرورش بشوند.

ستاری فر گفت: پیش بینی شده است آزمون 26 اسفند ماه برگزار شود، فرآیند مصاحبه و گزینش در سال بعد خواهد بود و اگر به هر دلیل آزمون برگزار نشود در سال بعد در اولین فرصت برگزار خواهیم کرد.

وی بیان داشت: سقف سنی پیش بینی شده برای شرکت در آزمون 40 سال تمام است.

برچسب‌ها